Top 3 filme și seriale Netflix care apar în octombrie 2023. Fanii le-au așteptat tot anul

Top 3 filme și seriale de pe Netflix care apar în octombrie 2023! Iată că luna octombrie vine cu o mulțime de filme și seriale care promit să facă furori printre fanii producțiilor horror sau romantice! Netflix a pregătit mai multe pelicule pe care nu ai voie să le ratezi, iar noi îți vom prezentăm 3 dintre ele care se lansează în primele zile ale lunii.

Top 3 filme și seriale de pe Netflix care apar în octombrie 2023
Top 3 filme și seriale de pe Netflix care apar în octombrie 2023

Top 3 filme și seriale de pe Netflix care apar în octombrie 2023

„Everything now” - se lansează pe 5 octombrie

Atunci când Mia Polanco (o tânără londoneză de 17 ani foarte inteligentă, lucru ce îi va aduce probleme) este externată din spital după o luptă îndelungată cu anorexia. Aceasta este adusă înapoi haotică a clasei a șasea. Doar pentru a descoperi că prietenii ei și-au petrecut timpul de recuperare dobândind cunoștințe și experiențe pe care ea însăși nu le-a cunoscut niciodată. Confruntându-se brusc cu conștientizarea faptului că copilăria ei se scurge fără ea, Mia decide că singura modalitate de a recupera decalajul este să facă o listă de lucruri de făcut.

Potrivit scenaristului Ripley Parker, serialul se concentrează „pe problemele de sănătate mintală cu care se confruntă mulți adolescenți britanici, în special cele legate de alimentație și de imaginea corporală".

Serialul a fost filmat în Marea Britanie (o mare parte din filmări au avut loc în Londra, mai exact la London North Studios) în vara anului 2022 și a intrat în post-producție mai târziu în cursul anului.

Sophie Wilde conduce distribuția în rolul lui Mia Polanco, protagonista serialului și în jurul căreia se învârte povestea. Vivienne Acheampong, cunoscută pentru rolul Lucienne din serialul The Sandman de la Netflix, va juca rolul lui Viv, mama Miei. Stephen Fry apare și el în serial. Acesta va juca rolul doctorului Miei Polanco, Dr. Nell.

„Fair Play” - se lansează pe 6 octombrie 

Fair Play este un nou film care cuprinde lumea în continuă evoluție a sexului, a banilor și a alegerilor profesionale necruțătoare. În primul său lungmetraj de debut, scenarista și regizoarea Chloe Domont examinează mecanismele interne complicate ale navigării în relațiile romantice la locul de muncă.

Cu acțiunea plasată în New York City, „Fair Play” se concentrează pe viețile a doi colegi, Emily și Luke, care lucrează la aceeași firmă de fonduri speculative și care se află într-o relație complicată. Cele două personaje principale ale acestui film sunt interpretate de Phoebe Dynevor și Alden Ehrenreich.

La scurt timp după ce s-au logodit unul cu celălalt, unul dintre ei primește o promovare neașteptată, ceea ce dezechilibrează semnificativ dinamica relației lor. În general, este descurajat să te angajezi într-o relație romantică cu un coleg de muncă, însă iată că aceștia nu ascultă de sfat. Problemel apar atunci când intervin cnversații stresante cu privire la cine contribuie cel mai mult din punct de vedere financiarr.

Lucrurile se complică și mai mult atunci când rolurile de gen influențează emoțiile și reacțiile personajelor la această promovare, în condițiile în care s-a insinuat foarte mult că personajul lui Emily primește o promovare care o plasează mai sus pe „totemul" corporatist decât noul ei logodnic, Luke. Nu este o coincidență faptul că culoarea verde este adesea asociată atât cu banii, cât și cu invidia. Filmele care se învârt în jurul afacerilor de pe Wall Street ating adesea „cele șapte păcate capitale" biblice, prezentând exemple grăitoare de lăcomie, lăcomie, mândrie, poftă, invidie și mânie. Singurul care este lăsat pe dinafară este „lenea", care este greu de găsit în lumea în ritm rapid a pieței bursiere.

„The Fall of the House of Usher” - se lansează pe 12 octombrie

Probabil unul dintre cei mai buni regizori de groază din toate timpurile, Mike Flanagan, se întoarce cu serialul „The Fall of the House of Usher”. Anterior, Flanagan a încântat publicul cu serialele înfiorătoare de pe Netflix precum „The Haunting of Hill House” și „Midnight Mass”, două dintre cele mai înfricoșătoare seriale de televiziune recente. Se crede că „The Fall of the House of Usher” este una dintre cele mai bune producții ale lui Mike Flanagan.

Bazat în mare parte pe o povestire a legendarului scriitor Edgar Allan Poe, serialul urmărește cea mai puternică și coruptă familie din lume, familia Usher. Frații Roderick (Bruce Greenwood) și Madeline Usher (Mary McDonnell) se află în fruntea familiei, conducând o infamă companie farmaceutică ale cărei medicamente au ucis mii de utilizatori.

Cei doi au construit un vast imperiu de bogăție, putere și privilegii, însă secretele întunecate ale acestui imperiu corupt încep să iasă la iveală atunci când membrii încep să moară în mod misterios, unul câte unul. Este departe de adaptarea tipică a Casei Usher, inclusiv de fantomaticul film francez din 1928 și de strălucitul film din 1960 cu Vincent Price, dar sigur va impresiona

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
chef florin dumitrescu
Nemo Eurovision 2024 jpg
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net