Drama de pe Netflix ce-ți va rupe inima în două. Durează o oră și jumătate, are la bază o poveste reală, fiind urmărit de milioane de oameni

Ultima actualizare:

Drama de pe Netflix ce ți va rupe inima în două. Durează o oră și jumătate, are la bază o poveste reală, fiind urmărit de milioane de oameni. „All My Life” este o dramă care a devenit acum un succes pe Netflix la aproape trei ani de la lansare. Regizat de Marc Meyers, filmul relatează povestea adevărată a lui Solomon Chau și Jennifer Carter, un cuplu tânăr care își accelerează planurile de nuntă după ce Solomon este diagnosticat cu cancer la ficat. „All My Life” a primit recenzii mixte din partea criticilor la lansare și, în cele din urmă, a adus mai puțin de 2 milioane de dolari în box office.

Drama de pe Netflix ce ți va rupe inima în două
Drama de pe Netflix ce ți va rupe inima în două

Drama de pe Netflix ce ți va rupe inima în două

„All My Life” se bazează pe povestea adevărată a unui cuplu din Toronto, Solomon Chau și Jennifer Carter, care s-au întâlnit la aniversarea a 19 ani a lui Chau și au devenit în scurt timp inseparabili. După ce s-au întâlnit pentru o vreme, Chau a cerut-o în căsătorie pe Carter printr-un flash mob, iar cei doi au stabilit data nunții pentru 21 august 2015. Însă, la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie, Chau a primit un diagnostic de cancer în fază terminală, iar cuplul nu a avut de ales decât să își amâne nunta pentru 11 aprilie 2015, potrivit The Toronto Star.

Mulțumită donațiilor de la prieteni și necunoscuți de pe internet, cuplul a reușit să strângă peste 50.000 de dolari pentru nunta lor improvizată, după ce Chau a fost anunțat că s-ar fi răspândit cancerul și că nu va trăi suficient de mult pentru a se căsători în luna august cu bărbatul visurilor sale. Chau a murit la vârsta de 26 de ani, la patru luni după nuntă și la doar opt luni după ce a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Filmul merită cu siguranță văzut deoarece vorbește despre dragostea pură care întrece orice dragoste.

În „All My Life” joacă Harry Shum Jr. în rolul lui Solomon Chau și Jessica Rothe în rolul lui Jennifer Carter. Filmul îi mai are în distribuție pe Kyle Allen, Chrissie Fit, Jay Pharoah, Marielle Scott, Keala Settle, Michael Masini și mulți alții. Din păcate, filmul nu este momentan disponibil în România, deși poate fi vizionat pe Netflix în multe alte țări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net