Cel mai așteptat documentar Netflix! Dezvăluiri uluitoare din relația lui David și Victoria Beckham: „Am fost îngrijorați că va pierde tot ce a muncit”

Marți, 19 septembrie, a fost lansat trailerul pentru cel mai nou și așteptat documentar Netflix: „BECKHAM”. În noua producție, fanii celebrului fotbalist vor afla detalii despre viața idolului lor, detalii despre boala sa, dar și dezvăluiri despre relația cu soția sa Victoria Beckham. Totodată, „serialul va prezenta arhive nemaivăzute până acum, povești nespuse, precum și interviuri cu oamenii care au făcut parte din viața mea”, potrivit sportivului.

BECKHAM, cel mai nou documentar Netflix / Foto: Colaj arhiva Click!
BECKHAM, cel mai nou documentar Netflix / Foto: Colaj arhiva Click!

Viața personală și cariera profesională a lui David Beckham l-au făcut să devină una dintre cele mai influente vedete la nivel internațional, așa că nu ar trebui să ne fie prea mare mirarea că până și platforma de streaming Netflix și-a dorit să îl aibă ca protagonist în propria sa serie de documentare. Astfel, marți, 19 septembrie, a apărut în sfârșit trailerul celei mai așteptate producții - „BECKHAM”.

În clipul de două minute prezentat înainte de lansarea documentarului pe 4 octombrie, Sandra, mama celebrului sportiv, în vârstă de 74 de ani, vorbește despre începutul poveștii de dragoste a lui Beckham cu Victoria. Ea recunoaște că era îngrijorată că el va fi îndepărtat de cariera sa la Manchester United când Victoria, care făcea parte din cea mai cunoscută trupă de fete din Marea Britanie, Spice Girls, a intrat în viața lui.

„Am fost îngrijorați că va pierde tot ce a muncit, pentru că fotbalul a fost întotdeauna pe primul loc și apoi, dintr-o dată, nu a mai fost”.

 „BECKHAM” va putea fi vizionat pe Netflix de pe 4 octombrie

Documentarul prezintă nu doar povestea cuplului care are patru copii – Brooklyn, 24 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 18 ani și Harper, 12 ani – cât și cum a ajuns David Beckham un fenomen global, arătând stresul și presiunile care l-au chinuit pe fotbalist și familia sa de-a lungul carierei sale profesionale.

Clipuri senzaționale din documentar îi arată pe Victoria, legendarul manager de la Manchester United, Alex Ferguson, părinții săi și foștii săi coechipieri de la club, Gary Neville și Rio Ferdinand, vorbind despre suișurile și coborâșurile atât pe teren, cât și în afara acestuia.

Odată cu lansarea trailerului oficial, putem confirma acum că „BECKHAM” va putea fi vizionat pe platforma de streaming Netflix de pe 4 octombrie 2023. Documentarul este regizat și produs de câștigătorul Oscar, Fisher Stevens. Totodată, David Beckham a fost plătit cu 18 milioane de euro pentru realizarea acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net