Cel mai mare secret al Victoriei Beckham, descoperit. Ce mănâncă în fiecare zi, fără excepție - așa arată mereu bine!

Fosta componentă a trupei „Spicy Girls” și soția lui David Beckham, Victoria, a împlinit, pe 17 aprilie, 49 de ani. Celebra cântăreață arată extraordinar de bine, fiind într-o formă de zile mari.

David și Victoria s-au căsătorit în 1999 / Sursa FOTO: Instagram
David și Victoria s-au căsătorit în 1999 / Sursa FOTO: Instagram

Așa cum se poate observa și în imaginile pe care le-a publicat pe contul său de  Instagram, Victoria Beckham se menține într-o formă de invidiat. În poze, artista este la sală, alături de soțul ei, David Beckham. „Recuperarea este la fel de importantă precum exercițiile”, a scris Victoria Beckham, pe Instagram.

Imaginile au fost publicate în weekend-ul trecut, cu doar o zi înainte ca Victoria să împlinească vârsta de 49 de ani. „La mulți ani celei mai uimitoare soții și mame! O persoană care ne inspiră în fiecare zi! Te iubim și meriți o zi perfectă! La mulți ani!”, a postat David Beckham, pe Instagram.

Victoria Beckham mănâncă zilnic aceeași mâncare de 25 de ani

Forma fizică de invidiat a Victoriei Beckham nu vine, însă, fără sacrificii. Dieta pe care o urmează de mai bine de 25 de ani este unul dintre marile sale secrete.

Artista, care are patru copii cu David Beckham, a dezvăluit, anul trecut, că mănâncă zilnic doar pește la grătar cu legume fierte,  lucru ce o ajută să arate mai tânără decât este în realitate.

Fostul mijlocaș al naționalei Angliei a recunoscut că este surprins că Victoria Beckham reușește să mănânce același lucru zilnic, de 25 de ani.

„M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper.

A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci”, a declarat David Beckham la podcastul „River Cafe Table 4”.

Victoria Beckham, un „coșmar” pentru restaurante

Victoria Beckham a recunoscut că este, foarte probabil, „un coșmar” pentru restaurante. „Pentru multe restaurante sunt cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez.

Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile”, a afirmat Victoria Beckham.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net