Război în familia Beckham! David a pus picioru-n prag în fața lui Brooklyn: «Nu facem asta în familia noastră»

Conflictul dintre Brooklyn și părinții săi, David și Victoria Beckham, pare să nu se mai sfârșească, iar mărul discordiei este Nicola Peltz (27 de ani), proaspăta sa soție. Din păcate, tânăra nu se înțelege deloc cu soacra mare, Victoria, ira fotbalistul a fost nevoit să ia măsuri drastice. 

Război în familia Beckham! David a pus picioru-n prag în fața lui Brooklyn (sursa FOTO Instagram)
Război în familia Beckham! David a pus picioru-n prag în fața lui Brooklyn (sursa FOTO Instagram)

David Beckham a avut o discuție serioasă cu fiul său despre faptul că Nicola Peltz și Victoria Beckham nu par să se înțeleagă absolut deloc. Fotbalistul a fost nevoit să îi spună fiului său că este responsabilitatea sa să aplaneze întregul conflict dintre Nicola și Victoria Beckham.

„Nu cred că David și-a pierdut vreodată cumpătul cu Brooklyn sau a avut motive să vorbească cu el dur, dar acum s-a întâmplat asta”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Potrivit aceleiași surse, David Beckham i-a atras atenția că situația a degenerat prea mult și că acest tip de tensiuni nu sunt tolerate de familie. 

”Nu facem asta în familia noastră. Ce se întâmplă în continuare, depinde de tine, dar am terminat cu drama”, i-a spus Beckham fiului său, Brooklyn. 

De unde a pornit conflictul dintre Victoria Beckham și Nicola Peltz

Conflictul dintre Nicola Peltz și Victoria Beckham ar fi fost provocat de interviul acordat recent de soția lui Brooklyn, publicației Grazia, în care a reluat tensiunile legate de confecţionarea rochiei  de mireasă și părea să-și acuze soacra deoarece și-ar fi încălcat promisiunea de a-i realiza ținuta de nuntă.

David ar fost  îngrozit de afirmațiile lui Nicola Peltz în publicația Grazia, deoarece părea că expune probleme de familie ce ar trebui să rămână private. De asemenea, frații lui Brooklyn, Romeo și Cruz, ar fi fost și ei răniți de ceea ce a spus tânăra în interviu. Pentru Brooklyn faptul că David Beckham l-a luat la rost a fost ceva surprinzător, deoarece fotbalistul  nu a făcut niciodată altceva decât să-i spună fiului său cât de mult îl adoră.

David Beckham este foarte protector față de soția sa, Victoria, care a fost foarte rănită de comportamentul fiului ei atunci când s-a căsătorit cu Nicola Peltz, în aprilie. Tensiunile au ieșit la suprafață în timpul planificării nunții, de care s-a ocupat în mare parte mama domnișoarei Peltz, Claudia.

În weekendul nunții, domnișoara Peltz s-a schimbat de trei ori, dar nu a purtat nicio haină Victoria Beckham, iar la petrecerea de nuntă, masa familiei Beckham nu se afla în primele rânduri.  

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
zodia singura de sarbatori jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg