Necazuri în paradisul bogătașilor. Familia Beckham, la cuțite cu cuscrii Peltz!

Ultima actualizare:

Nunta dintre Brooklyn Beckham, 23 de ani, și Nicola Peltz, 27 de ani, din aprilie 2022, trebuia să fie motiv de bucurie pentru ambele familii ale mirilor.

Săracii copii bogați ai familiilor Beckham și Peltz, „sufocați” de telenovela părinților
Săracii copii bogați ai familiilor Beckham și Peltz, „sufocați” de telenovela părinților

Actrița, cunoscută pentru prestația din seria Transformers, trebuie să fi fost foarte dezamăgită că nu poate să pună în practică așa cum și-ar fi dorit tatuajul purtat pe corp, cu citatul „Familia pe primul loc”.

Brooklyn și Nicola provin din familii foarte înstărite

De ce? Ambii juniori provin din familii foarte înstărite, iar asocierea acestora a născut tensiuni foarte mari, din ambiții greu de înțeles sau din rațiuni legate de marketing. Practic, pe românește, „scandalul a început de la bani”!

Scânteia dihoniei ar fi pornit de la nuntă, conform Daily Mail. Nicola ar fi fost deranjată de implicarea excesivă a Victoriei Beckham în aranjamentele evenimentului, mai ales că rochia de mireasă aleasă era o creație a fostei membre a trupei Spice Girls.

Vezi și: David Beckham, moment adorabil cu fiica sa la concert! Fotbalistul cântă și dansează: «Am făcut-o să râdă»

În cele din urmă, Nicola a purtat o rochie de mireasă Valentino, detaliu care i-ar fi făcut pe soții Beckham să se simtă umiliți. Mai mult, nunta ar fi fost deschisă de momentul în care mirele, Brooklyn, a dansat cu mama sa și abia apoi cu mireasa!

Victoria Beckham și fiul ei, Brooklyn, au dansat pe piesa „You sang to me”, interpretată live de Marc Anthony. Se pare că mireasa ar fi părăsit incinta, plină de nervi, și le-ar fi spus unor apropiați că ea merita să fie în centrul atenției, la propria nuntă, și nu soacra ei.

Nunta a fost deschisă de dansul mamei cu fiul!

Pentru ca scandalul să fie complet, prestația lui Marc Anthony a fost achitată de familia miresei, în ciuda prieteniei dintre starul latino și familia Beckham. Marc a susținut și un discurs, în care a elogiat-o pe... Victoria Beckham.

Tensiunile au continuat și după nuntă. Brooklyn Beckham are cetățenie britanică, iar soția sa, Nicola, este cetățean american. Astfel, Brooklyn a aplicat pentru rezidență, cheltuielile pentru dosarul de Carte Verde și viză fiind puse în cârca socrului mic, conform Daily Mail.

Citește și: Pamela Anderson, una dintre cele mai dorite femei, nu se poate privi în oglindă!

Nu ar fi o problemă pentru Nelson Peltz, cuscrul soților Beckham, a cărui avere era estimată, în 2017, la 1.51 miliarde de dolari. Miliardarul ar fi foarte atașat de ginerele său, dar dezamăgit de cuscri, care ar fi refuzat să achite cheltuielile fiului, pentru șederea legală în SUA, alături de soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net