David Beckham, moment adorabil cu fiica sa la concert! Fotbalistul cântă și dansează: «Am făcut-o să râdă»

David Beckham i-a oferit fiicei sale Harper Seven, 11 ani, o experiență absolut memorabilă, de care își va aduce aminte cu drag toată viața. Tatăl și fiica au fost împreună la concertul artistului lor preferat, The Weeknd, iar copila l-a suprins pe fotbalist într-o ipostază unică, în care publicul nu a apucat niciodată să-l vadă până la acest moment. 

david beckham harper venetia (1) png
David Beckham, moment adorabil cu fiica sa la concert!

David Beckham, 47 de ani, și fiica sa și a Victoriei Beckham, Harper Seven, au asistat la concertul The Weeknd din Miami. Cei doi sunt fani înfocați ai artistului american, așa că au reacționat cu un entuziasm debordant în momentul în care solistul a ieșit pe scenă, în ovațiile publicului. 

Harper și-a dorit foarte mult să vadă show-ul, însă, cum este doar un copil, trebuia să fie însoțită de unul dintre părinți, iar David Bckham a fost tăticul «de treabă» care a mers cu fiica sa la concert. 

Ceea ce puțini ar fi bănuit este că soțul Victoriei Beckham este un fan al lui The Weeknd, așa show-ul la care a asistat cu micuța Harper, a fost un moment extraordinar de care s-au bucurat împreună. 

Fiica lui David Beckham a fost pusă pe șotii de cum a început concertul și a filmat reacția tatălui ei atunci când The Weeknd și-a făcut intrarea pe scenă. În câteva clipe, fotbalistul a început să cânte și să danseze pe ritmurile melodiilor spre amuzamentul teribil al copilei. 

Beckham a continuat să fredoneze cu entuziasm piesele, dovedind că știe fiecare vers, iar micuța Harper era extraordinar de entuziasmată să aibă un tătic atât de «cool». 

«Un moment jenant pentru un tată»

David nu s-a putut abține să nu publice pe social-media câteva imagini și clipuri memorabile de la concert, în care se distrează alături de copilă. Fotbalistul a fost foarte emoționat de clipele petrecute cu micuța și recunoaște că cea mai mare mulțumire a fost că făcut-o fericită pe fiica sa. 

Un moment jenant pentru un tată 😂, nu prea m-am sincronizat, dar am ajuns acolo până la urmă și am făcut-o pe Harper Seven să râdă 😂”, a scris David în descrierea imaginilor. 

Fotbalistul a filmat-o la rândul său pe fiica sa, în timp ce micuța era cuprinsă de atmosfera concertului, iar chipul ei radia de fericire că împărtășește un astfel de moment superb cu tatăl ei. 

Știu că am postat un videoclip, dar fetița noastră este atât de drăguță încât a trebuit să postez un alt clip în timp ce mă ia peste picior pentru că habar n-am să dansez. Este atât de drăgălașă”, a scris David în dreptul unui al clip postat, în care a etichetat-o și pe soția sa Victoria Beckham și pe The Weeknd.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
Proteste în Daghestan FOTO: Captură Twitter
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg