Familia Beckham, mic dejun în stil aristocrat la Palm Beach. Victoria a purtat o rochie minusculă!

Ultima actualizare:

David și Victoria Beckham au descins în mare stil la Palm Beach, pentru un mic dejun alături de doi dintre copiii lor, Romeo și Harper Seven. Fotbalistul și fosta membră Spice Girls au venit îmbrăcați casual și în același timp eleganți, cu ochelari de soare la ochi, dorind ca apariția lor să fie una discretă.

Familia Beckham, mic dejun în stil aristocrat la Palm Beach
Familia Beckham, mic dejun în stil aristocrat la Palm Beach

Familia Beckham și-a făcut apariția la o braserie de lux din Palm Beach, unde au savurat un mic-dejun, în familie. Chiar dacă a fost vorba de o ieșire casual, soții Beckham au excelat la capitolul eleganță. Întreaga familie a adoptat ținute în culori deschise, iar cea care a ieșit cel mai mult în evidență, prin stil și rafinament, a fost desigur Victoria Beckham, care a optat pentru o rochie scurtă, albă, cu bretele, de culoare albă, ce părea minusculă pe silueta ei silfidă, dar în același timp îi conferea o alură modernă, lipsită de vulgarite. Soția lui David Beckham și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari supradimensionați și o geantă de culoare galben pal. 

David Beckham a purtat o ținută lejeră în ton cu a Victoriei. Fotbalistul a ales o cămașă albă vaporoasă, o pereche de pantaloni până la genunchi din jeans și o pereche de ochelari de soare. 

Cuplul a venit însoțit de doi dintre copiii lor, fiul Romeo, în vârstă de 19 ani și fiica Harper, 11 ani. Cei patru păreau încântați să petreacă câteva momente prețioase împreună ca o familie în Palm Beach, Florida, o locație oarecum exotică, având în vedere că aceștia locuiesc în Marea Britanie. 

Victoria Beckham a luat cu asalt scena în calitate de Posh Spice

Victoria Beckham a oferit recent fanilor dintr-un club din Saint Tropez, Franța, un recital neașteptat de karaoke. David Beckham, soțul fostei Spice Girls, a filmat-o pe Victoria, care, pentru câteva momente, și-a reluat rolul de Posh Spice, porecla pe care o avea ca membră a celebrei trupe. 

Victoria a pășit pe scenă ca în vremurile de glorie și s-a dezlănțuit pe ritmurile piesei «Stop», de pe albumul Spiceworld 1997. Cei prezenți au savurat fiecare clipă a acestei reprezentații nesperate din partea Victoriei Beckham, care nu a mai urcat de ani buni pe scenă. În ciuda acestui lucru, vedeta a dovedit că își amintește la perfecție coregrafia din celebrul clip. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net