Revin Spice Girls! Când vor cânta live, în formulă completă

Spice Girls, senzația pop a anilor 90 va reveni după zece ani de pauză, cu o ocazie specială.

Cele cinci artiste din Marea Britanie promit o petrecere de zile mari, în luna septembrie a acestui an, pe data de 17, când Geri, sau Ginger Spice, va împlini 50 de ani, anunță publicația The Sun.

Petrecere exclusivistă cu cod vestimentar, într-un conac 

Astfel, formația se va reuni în formulă completă, pentru prima dată de la ultima apariție, când au cântat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă, de la Londra, în 2012.

Conform unei surse apropiate sărbătoritei, petrecerea va fi una elegantă, cu un cod vestimentar strict, tema aleasă fiind „Eleganță nesfârșită”. Invitații sunt așteptați într-un conac istoric din Oxforshire, din vecinătatea proprietății soților David și Victoria Beckham, mai precis fosta Posh Spice.

Citește și: Mai e la modă să fii super slabă? Ce își dorește Victoria Beckham, pentru fiica ei

Fetele abia așteaptă reuniunea. Au de gând să îi cânte toate „La mulți ani!”, apoi au de gând să susțină un scurt recital. Posibil să fie vorba doar de o singură piesă, posibil Wannabe”, a declarat pentru The Sun, o sursă apropiată celor cinci Spice Girls.

Anterior concertului de la Olimpiada din 2012, cele cinci fete au pornit, în 2017, într-un turneu mondial. Posh Spice nu a participat, Victoria Beckham fiind interesată, la acel moment, de susținerea afacerilor în modă.

Peste 100 de milioane de albume

Grupul Spice Girls a fost înființat în 1994 și a vândut peste 100 de milioane de albume, fiind o veritabilă revelație muzicală. Spice Girls este considerat cel mai de succes grup muzical feminin din toate timpurile.

Geri Halliwell a devenit doamna Horner, după ce s-a căsătorit cu pilotul de Formula 1, Christian Horner.

Citește și: Cruz şi Harper Beckham, botezaţi de cântăreţul Marc Anthony şi actriţa Eva Longoria

Ea este cea mai în vârstă membră a trupei, următoarele colege care vor schimba prefixul fiind Mel C și Victoria Beckham, care au 48 de ani. Mel B are 47 de ani și Baby Spice Emma este cea mai tânără membră, de 46 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png