Mai e la modă să fii super slabă? Ce își dorește Victoria Beckham, pentru fiica ei

Ultima actualizare:

Victoria Beckham a trecut rapid de la a fi doar membră a trupei „Spice Girls”, la fashion icon. Vedeta are o siluetă de invidiat și deseori a fost dur criticată pentru dietele draconice la care apelează. Se pare că viziunea fostei cântărețe, actuală creatoare de modă, s-a schimbat radical!

Mai e la modă să fii slabă? Ce își dorește Victoria Beckham, pentru fiica ei
Mai e la modă să fii slabă? Ce își dorește Victoria Beckham, pentru fiica ei

Victoria Beckham a renunțat la cariera sa muzicală, odată cu destrămarea trupei „Spice Girls”. Acum are un brand de haine și apare în pictoriale care mai de care mai îndrăznețe. David Beckham spunea, chiar la începutul acestui an, că de 25 de ani soția lui mănâncă același lucru, pentru a-și menține silueta: pește la grătar și legume gătite la abur, totul pentru a-și menține silueta de invidiat.

Citește și Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere. Soțul a surprins-o într-o ipostază demențială!

Iată că viziunea Victoriei s-a schimbat radical și își dorește ca fiica sa, în vărstă de 10 ani, să trăiască într-o societate în care valorile să fie bazate nu pe aparențe, ci pe aspecte cu adevărat importante, precum sănătatea. Totul a început în Miami, pe celebra Miami Beach, unde Harper și Victoria Beckham se plimbau. Acolo, diversitatea este la ea acasă, fapt ce a deschis un nou orizont pentru Victoria, care și-a adaptat inclusiv stilul de a crea haine.

Victoria Beckham, despre noua siluetă ideală: „Cu cât ai mai multe forme, cu atât rochiile mele arată mai bine”

Astfel, de la modelul tipic, construit după măsurile 90-60-90, Victoria Beckham a ajuns să creeze haine pentru toate tipurile de siluete. Își dorește ca fiica sa să vadă cât mai multe femei care se iubesc, chiar dacă nu au măsurile dictate de societate și susține că, într-adevăr, să te visezi slabă e de domeniul trecutului!

Sunt foarte multe femei voluptoase în Miami, iar ele chiar se mândresc, știi? Se plimbă pe Miami Beach îmbrăcate foarte sumar și arată fantastic. Își arată corpurile cu multă încredere. Mi se pare că atât atitudinea, cât și stilul lor sunt înălțătoare. Ca mamă, am apreciat foarte tare faptul că Harper a fost înconjurată de femei care își celebrau formele și care se bucurau de felul în care arată.

E o atitudine de modă veche, să vrei să fii foarte slabă. Cred că femeile în ziua de azi vor să arate sănătos și să aibă forme. Vor să aibă sâni, dar și niște fund. Cu cât ești mai voluptoasă, cu atât mai bine vor arăta rochiile mele”, a declarat soția lui David Beckham, pentru publicația Grazia.

David Beckham își dă soția de gol! Ce dietă urmează „Posh Spice”?

Chiar dacă își dorește să fie înconjurată de femei voluptoase, nu înseamnă că Victoria Beckham este dispusă să renunțe la obiceiurile sale, pentru a ajunge la imaginea respectivă. David Beckham a dezvăluit că soția lui mănâncă același lucru de 25 de ani. Pentru rezultate optime, fosta solistă se antrenează intens și caută mereu noi exerciții pe care să le facă în sala de forță.

Citește și Ups! Victoriei Beckham i s-au văzut intimitățile din cauza unei rochii foarte scurte

Nu e vorba despre a purta o anumită măsură. E despre a știi cine ești și a fi fericită cu asta. Mi-am găsit echilibrul undeva între a vrea să mă distrez și a fi discplinată, a mânca sănătos și a face sport. Când ești mai tânără, te împotrivești acestui echilibru. Mereu mi-a fost teamă de antrenamentele cu greutăți, dar se pare că le ador. Mi-am luat chiar și mănuși speciale. E bine să schimbi lucrurile și să îți iei corpul prin srprindere. Am mult mai mulți mușchi acum”, a mai precizat Victoria Beckham.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net