Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere. Soțul a surprins-o într-o ipostază demențială!

Ultima actualizare:

Victoria Beckham și-a celebrat duminică, 17 aprilie, ziua de naștere, alături de familie și prieteni, după ce de curând a strălucit la nunta fiului ei cel mare, Brooklyn Beckham. Acum însă, a venit rândul fostei membre „Spice Girls” să fie în centrul atenției, iar soțul ei, David Beckham, a știut cum să facă acest lucru să se întâmple! Iată cum a arătat evenimentul!

Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere Foto: Arhivă
Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere Foto: Arhivă

Victoria Beckham a împlinit de curând vârsta de 48 de ani, apropiindu-se de schimbarea prefixului. Cu toate acestea, starul arată mai bine ca niciodată, iar noi punem acest lucru pe fericirea și împlinirea pe care o resimte în viața personală. De curând, l-a condus pe altar pe Brooklyn, care s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Nicola Peltz, cu care Victoria se înțelege de minune. 

Victoria Beckham a împlinit 48 de ani. Cum a arătat petrecerea

De asemenea, vedeta are un soț râvnit în continuare de multe doamne și domnișoare, care are însă ochi numai pentru ea. Cu ocazia zilei ei de naștere, David Beckham a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care Victoria apare într-o ipostază îndrăzneață, de la sală, cu posteriorul lucrat - asta în secțiunea de Story, în timp ce într-o postare mai „oficială”, acesta i-a scris partenerei lui un mesaj romantic.

La mulți ani celei mai minunate soții, mame și femei de afaceri! Îți dorim să ai cea mai superbă zi pentru că o meriți din plin! Te iubim cu toții atât de mult.”, a scris David Beckham, în dreptul unei fotografii romantice, de pe plajă, în timp ce cuplul se sărută.

Citește și: Lux şi rafinament la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz! Victoria Beckham, apariţie de milioane într-o rochie argintie

Felicitarea lui David Beckham de ziua soției lui: a surprins-o adormită, lângă vasul de toaletă

David nu s-a oprit aici, însă, și i-a printat soției lui și o felicitare amuzantă, care o înfățișează pe Victoria după o „noapte lungă”, cel mai probabil cu mult alcool la bord, adormită lângă vasul de toaletă.

Designerul vestimentar se află în prezent tot în Florida, acolo unde a avut loc nunta fiului ei, petrecând acum alături de familie și apropiați la împlinirea celor 48 de primăveri. Aceștia au sărbătorit evenimentul într-un club, iar inițialele Victoriei au fost scrise pe un panou realizat doar din baloane.

Bineînțeles, și copiii ei, dar și nora Nicola Peltz, au publicat poze alături de vedetă și i-au urat acesteia o zi de naștere minunată. De la eveniment a fost nelipsită și prietena ei bună, actrița Eva Longoria.

Citește și: “Ce s-a întâmplat cu faţa ta?” Victoria Beckham, taxată de fani pentru faptul că a exagerat cu intervenţiile

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net