Ce ținute au purtat vedetele la nunta lui Brooklyn Beckham. Le-a îmbrăcat chiar soacra mare, Victoria Beckham!

Ultima actualizare:

Pe lângă detaliile ce au ținut de organizarea nunții fiului ei, Victoria Beckham a fost ocupată și cu ținutele invitaților, care s-au lăsat pe mâna acesteia pentru a fi siguri că întrunesc condițiile unei apariție de succes în cadrul petrecerii. Iată cum și-a îmbrăcat vedeta invitații!

Victoria și David Beckham, eleganți la nunta fiului lor Foto: Arhivă personală
Victoria și David Beckham, eleganți la nunta fiului lor Foto: Arhivă personală

Brooklyn Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, a devenit de curând soț cu acte în regulă, căsătorindu-se cu aleasa inimii lui, Nicola Peltz. Evenimentul a avut loc sâmbătă (9 aprilie), în cadrul unei ceremonii organizate pe propritatea din Miami a familiei Peltz, și a strâns, așa cum era de așteptat, multe nume cunoscute din showbiz.

Ce ținute semnate de Victoria Beckham au purtat vedetele, la nunta lui Brooklyn

Pentru cine nu știe deja, pe lângă cariera artistică, Victoria Beckham a intrat de ceva vreme și în lumea modei, pe partea de creație vestimentară, așadar nu e de mirare că unii dintre invitații petrecerii au acceptat să fie îmbrăcați chiar de „soacra mare”!

Un weekend superb în care i-am celebrat pe Brooklyn Beckham și Nicola Peltz. Sunt mândră că le-am putut îmbrăca pe unele dintre domnițele mele preferate, dar și pe cei mai buni prieteni ai mei, pentru ocazie.”, a scris Victoria, în dreptul mai multor imagini cu invitații săi, care îi poartă, astfel, creațiile.

Citește și: Prima poză cu Brooklyn Beckham și soția! Cum și-a schimbat tânărul numele, de dragul Nicolei

Deși ceremonia în care fiul Victoriei și al lui David Beckham s-a căsătorit a fost desemnată „nunta anului”, petrecăreții au fost discreți și s-au ținut departe de ochii curioșilor. Astfel, în afară de imaginile oficiale din cadrul evenimentului, de care s-a ocupat publicația Vogue, și câteva poze postate în mediul online chiar de către protagoniști, nu există prea multe „dovezi” din interiorul evenimentului.

Citește și: Lux şi rafinament la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz! Victoria Beckham, apariţie de milioane într-o rochie argintie

Cu toate acestea, nunta a fost una grandioasă, și asta dacă judecăm doar după ținutele mirilor și ale celor prezenți. Actrița Eva Longoria a ales să poarte o rochie neagră, semnată de Victoria Beckham, ce-i contura frumos silueta. Cu bretele pe gât și un decolteu adânc, Eva a bifat o apariție ravisantă în cadrul evenimentului. 

Mama Victoriei, Jackie Adams, apariție elegantă și rafinată, în creația fiicei ei

Nici prietenele din cercul de apropiați al cuplului format din Brooklyn și Nicola nu s-au lăsat mai prejos, acestea optând tot pentru ținute create de mama mirelui. Tinerele au ales tot rochii lungi până în pământ, demne de gală, unele cu spatele decupat sau în culori ce ieșeau rapid în evidență, semn că Victoria se poate mândri, într-adevăr, cu colecțiile ei vestimentare.

Mai mult decât atât, și mama vedetei, bunica lui Brooklyn, Jackie Adams, a îmbrăcat tot o ținută semnată de fiica ei, o salopetă extrem de elegantă, accesorizată cu un sacou decupat. Urmăritorii Victoriei au fost de părere că alegerea lui Jackie a fost cea mai inspirată, comentând că mama acesteia le-a dat clasă multor alte doamne și domnișoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net