Prima poză cu Brooklyn Beckham și soția! Cum și-a schimbat tânărul numele, de dragul Nicolei

Ultima actualizare:

Fiul celebrilor David și Victoria Beckham, Brooklyn, a publicat prima imagine alături de cea care i-a devenit soție, de la unul dintre cele mai emoționante momente din viața sa. Evenimentul a fost desemnat „nunta anului”, iar cei doi miri au strălucit în ținutele lor! Iată-l pe Brooklyn în rolul de „ginerică”!

Brooklyn Beckham a publicat prima imagine de la nuntă, alături de Nicola Peltz Foto: Instagram
Brooklyn Beckham a publicat prima imagine de la nuntă, alături de Nicola Peltz Foto: Instagram

La cei 23 de ani ai săi, Brooklyn Beckham știe deja ce vrea de la viață, așadar a decis să facă pasul cel mare alături de cea care i-a devenit de curând soție, actrița Nicola Peltz (27). Nunta celor doi a ținut primele pagini ale ziarelor și tabloidelor internaționale, iar acum, fiul cel mare al cuplului Beckham oferit publicității și prima fotografie în care apare alături de mireasa lui. 

Brooklyn Beckham, prima imagine de la nuntă, alături de Nicola Peltz

Deși a fost un eveniment de amploare, invitații au fost discreți și nu au dezvăluit prea multe din interiorul petrecerii. Pentru admiratorii care se întrebau însă cum a arătat rochia miresei sau costumul mirelui, a venit în ajutor chiar Brooklyn, care a publicat pe rețelele de socializare prima imagine de când a devenit soț cu acte în regulă. Celebra publicație Vogue a fost cea care s-a ocupat de fotografiile de la nuntă.

Citește și: Motivul pentru care Brooklyn Beckham și logodnica sa au semnat un contract prenupțial. Averea impresionantă a familiei Nicolei Peltz

Nicola Peltz, rochie de mireasă spectaculoasă

Mireasa a purtat o rochie elegantă, cu bretele și corset, care îi contura frumos talia, accesorizată cu o trenă spectaculoasă și mâneci de dantelă. Ținuta a fost semnată de celebra casă de modă Valentino și făcută pe comandă, motiv pentru care i s-a potrivit mănușă Nicolei. Brooklyn a optat pentru un costum inedit, într-o combinație de negru și alb, cu un accesoriu de tip lanț în zona nasturilor.

Tânărul cuplu a spus „Da” în cadrul unei ceremonii de nuntă luxoase, organizată la casa familiei Peltz de pe malul oceanului din Palm Beach – în valoare de peste 70 de milioane de lire sterline. Deși mulți consideră, în continuare, că Brooklyn ar fi prea tânăr pentru acest angajament, admiratorii săi i-au fost alături și l-au felicitat pe „ginerică”. 

Cum și-a schimbat Brooklyn numele, de dragul soției

Tot prin intermediul imaginii publicate, fiul lui David Beckham a dezvăluit că a preluat și numele soției, cei doi având în prezent numele de familie „Peltz Beckham”. 

Domnul și doamna Peltz Beckham.”, a scris el simplu, în dreptul fotografiei, schimbându-și și aliasul de pe Instagram astfel. Imaginea cu cei doi miri, emoționați și eleganți, a strâns aproape un milion de aprecieri în mediul online.

Amintim că Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz s-au căsătorit, sâmbătă, 9 aprilie, în cadrul unei ceremonii pline de lux şi rafinament. De la evenimentul care a costat trei milioane de lire nu au lipsit invitaţii faimoşi, iar Victoria Beckham a strălucit, la rândul ei, cu ținuta aleasă.

Citește și: Lux şi rafinament la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz! Victoria Beckham, apariţie de milioane într-o rochie argintie

De cât timp sunt împreună Brooklyn și Nicola

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz formează un cuplu oficial din 2020, însă zvonurile că cei doi se întâlnesc au apărut încă din 2019. Cei doi sunt extrem de romantici și își declară adesea dragostea pe rețelele de socializare, iar dacă unii cârcotași erau de părere că aceștia sunt prea tineri și că relația lor nu o să reziste, iată că tinerii însurăței au demonstrat contrariul prin intermediul unei nunți de poveste.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net