Brooklyn Beckham se căsătorește! Cine e iubita milionară a fiului cel mare al soților Beckham

Ultima actualizare:
Brooklyn și Nicola urmează să se căsătorească
Brooklyn și Nicola urmează să se căsătorească

Fiul cel mare al soților Beckham, Brooklyn, și-a găsit, se pare, aleasa inimii și a decis să o ducă în fața altarului. Deși are doar 21 de ani, Brooklyn Bekcham este pregătit să devină soț cu acte în regulă, iar cum părinții lui i-au dat binecuvântarea, nu mai urmează decât pregătirile de nuntă!

Brooklyn Beckham a primit acordul părinților pentru a se căsători cu iubita lui, Nicola Peltz, puțin mai mare decât acesta, în vârstă de 25 de ani, iar fanele frumușelului soților Beckham pot începe să suspine. Deși fiul cel mare al fostului fotbalist își conturase o imagine de rebel cuceritor care frânge inimi, se pare că, în cele din urmă, Brooklyn a decis să se așeze la casa lui.

Brooklyn Beckham și-a cerut iubita în căsătorie

Conform Daily Mail, Brooklyn și Nicola erau deja logodiți, însă acum s-au decis să facă pasul cel mare. David și Victoria Beckham au fost de acord cu propunerea fiului lor, astfel că în perioada următoare vom vedea o nuntă în familia Beckham. Victoria a ținut să anunțe personal vestea, pe contul personal de Instagram, anunțând că este extrem de fericită pentru fiul ei și partenera acestuia. Și, cine știe, poate chiar ea va fi cea care va crea rochia de mireasă a Nicolei. 


    Brooklyn și Nicola urmează să se căsătoreascăFoto: Profimedia
Brooklyn și Nicola urmează să se căsătoreascăFoto: Profimedia

Nicola Peltz provine dintr-o familie înstărită

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este actriță. Aceasta a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic. Nicola Peltz provine dintr-o familie cel puțin la fel de înstărită. Proaspătă logodnica a lui Brooklyn e fiica unui miliardar american, Nelson Peltz, iar frumusețea a moștenit-o de la mama Claudia Heffner, fost fotomodel.

Nicola și-a declarat dragostea și pentru viitoarea ei soacră, după ce aceasta din urmă a publicat o imagine cu ea și fiul ei, anunțându-le nunta. „Te iubesc enorm, Victoria. Sunt cea mai norocoasă fată”, a scris Nicola pe Instagram. 

Cei doi porumbei sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross. Totuși, după o relație de doar jumătate de an, tinerii par să fie siguri că vor să își petreacă restul vieții împreună. David și Victoria Beckham au împreună 4 copii: Brooklyn (21 de ani), Romeo (17 ani), Cruz (15 ani) și Harper (9 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net