Brooklyn Beckham se căsătorește! Cine e iubita milionară a fiului cel mare al soților Beckham

Dua Lipa, vacanță alături de prietene și iubit jpeg
Brooklyn și Nicola urmează să se căsătorească

Fiul cel mare al soților Beckham, Brooklyn, și-a găsit, se pare, aleasa inimii și a decis să o ducă în fața altarului. Deși are doar 21 de ani, Brooklyn Bekcham este pregătit să devină soț cu acte în regulă, iar cum părinții lui i-au dat binecuvântarea, nu mai urmează decât pregătirile de nuntă!

Brooklyn Beckham a primit acordul părinților pentru a se căsători cu iubita lui, Nicola Peltz, puțin mai mare decât acesta, în vârstă de 25 de ani, iar fanele frumușelului soților Beckham pot începe să suspine. Deși fiul cel mare al fostului fotbalist își conturase o imagine de rebel cuceritor care frânge inimi, se pare că, în cele din urmă, Brooklyn a decis să se așeze la casa lui.

Brooklyn Beckham și-a cerut iubita în căsătorie

Conform Daily Mail, Brooklyn și Nicola erau deja logodiți, însă acum s-au decis să facă pasul cel mare. David și Victoria Beckham au fost de acord cu propunerea fiului lor, astfel că în perioada următoare vom vedea o nuntă în familia Beckham. Victoria a ținut să anunțe personal vestea, pe contul personal de Instagram, anunțând că este extrem de fericită pentru fiul ei și partenera acestuia. Și, cine știe, poate chiar ea va fi cea care va crea rochia de mireasă a Nicolei. 

image
Brooklyn și Nicola urmează să se căsătoreascăFoto: Profimedia

Nicola Peltz provine dintr-o familie înstărită

Brooklyn Beckham este în prezent model și fotograf în Statele Unite, iar Nicola Peltz este actriță. Aceasta a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic. Nicola Peltz provine dintr-o familie cel puțin la fel de înstărită. Proaspătă logodnica a lui Brooklyn e fiica unui miliardar american, Nelson Peltz, iar frumusețea a moștenit-o de la mama Claudia Heffner, fost fotomodel.

Nicola și-a declarat dragostea și pentru viitoarea ei soacră, după ce aceasta din urmă a publicat o imagine cu ea și fiul ei, anunțându-le nunta. „Te iubesc enorm, Victoria. Sunt cea mai norocoasă fată”, a scris Nicola pe Instagram. 

Cei doi porumbei sunt împreună din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross. Totuși, după o relație de doar jumătate de an, tinerii par să fie siguri că vor să își petreacă restul vieții împreună. David și Victoria Beckham au împreună 4 copii: Brooklyn (21 de ani), Romeo (17 ani), Cruz (15 ani) și Harper (9 ani).

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
horoscop toamna shutterstock jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg