Motivul pentru care Brooklyn Beckham și logodnica sa au semnat un contract prenupțial. Averea impresionantă a familiei Nicolei Peltz

Brooklyn Beckhan se va însura cu iubita sa, Nicola Peltz, în 8 aprilie, iar pregătirile pentru nunta ”regală” sunt în toi. Fiul cel mare al cuplului David și Victoria Beckham ar fi semnat și un contract prenuptial cu logodnica sa, dar motivul nu este cel pe care l-ar crede mulți.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz foto: AFP
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz foto: AFP

Brooklyn Beckham va spune ”Da” iubitei sale în weekendul acesta, în 8 aprilie, iar la ceremonia care va costa 3 milioane de lire vor participa nume importante din showbiz, printe care Eva Longoria, Gigi Hadid, Rocco Richie şi Gisele Bundchen.

Înainte de marele pas de sâmbătă, mirii au luat o măsură de precauţie şi au semnat contracte prenupţiale. Unii ar spune că e normal, la averea familiei Beckham, dar nu ei sunt cei care vor să îşi protejeze bunurile.

Tatăl Nicolei Peltz, avere de peste 1,3 miliarde de lire

Nicola, cu tatăl ei, Nelson foto: Instagram
Nicola, cu tatăl ei, Nelson foto: Instagram

Conform mirror.co.uk, David şi Victoria Beckham au o avere comună de 360 de milioane de lire, care însă păleşte în comparaţie cu averea pe care o deţine tatăl Nicolei, de 1,3 miliarde de lire.

Tatăl actriţei americane de 27 de ani este nimeni altul decât miliardarul american Nelson Peltz. El a început ca angajat la restaurantul tatălui său, din New Yor, îaninte de a prelua afacerea. A cumpărat mai multe companii alimentare şi apoi a început un fond de investiţii şi a investit în companii internaţionale precum Heinz, PepsiCo şi General Electric. El are acţiuni şi la lanţul de restaurante fast food Wendy’s, la Procter & Gamble şi la Madison Square Garden Company.

Conform Forbes, Peltz a avut unul dintre cele mai mari profituri în calitate de manager de fond de investiţii din 2013, iar în 2017, a fost numite, doar, pe locul 432 în topul celor mai bogaţi americani.

Nelson Peltz a fost însurat de trei ori şi are doi copii din primul mariaj şi opt din cel actual, cu fostul model Claudia Heffner. Ea este mama Nicolei şi va deveni soacra lui Brooklyn.

Nunta lui Brooklyn cu Nicola, ținută pe domeniul familiei Peltz

Familia Peltz deţine o casă cu 27 de dormitoare la marginea oraşului New York, care are un domeniu cu propriul lac, colecţie de artă şi ring de hockey. În plus, în portofoliul lor imobiliar se mai găseşte o casă luxoasă, de 76 de milioane de lire, din Miami, unde Brooklyn şi Nicola vor face nunta.

Peltz mai deţine două avioane private şi câteva elicoptere.

David și Victoria, case de lux în Londra și mașini scumpe

Nici familia Beckham nu duce lipsă de proprietăţi luxoase. David şi Victoria deţin un apartament de lux într-un zgârie nor din Miami, care are propria piscină şi sală de fitness, dar şi două case în Dubai.  

În plus, familia Beckham mai are casa cu şapte dormitoare din Londra, din cartierul de lux Holland Park, pe care au cumpărat-o cu 31,5 milioane de lire în 2013.

David este cunoscut ca fiind un împătimit al maşinilor de luc şi are vehicule de peste trei milioane de lire, printre care mai multe Rolls-Royce-uri, Ferrari-uri, un Hummer şi un Lamborghini.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net