Victoria Beckham are același meniu de 25 de ani! Ce spune David Beckham despre dieta soției sale

Ultima actualizare:

Victoria Beckham, în vârstă de 47 de ani, are o siluetă filiformă și nu de puține ori a dezvăluit că nu este o fană a mâncării de tip fast food. Soțul său, David Beckham a făcut însă o dezvăluire surprinzătoare despre dieta celei care îi este alături. 

David Beckham este gurmand, în timp ce Victoria are o dietă strictă Sursă: Profimedia
David Beckham este gurmand, în timp ce Victoria are o dietă strictă Sursă: Profimedia

Fostul fotbalist a mărturisit că Victoria Beckham consumă aceleași preparate de aproximativ 25 de ani: pește la grătar și legume la abur. Deși David dorește să încerce și alte preparate culinare, a dezvăluit că susține decizia soției sale de a avea acest meniu și nu îi condamnă alegerile gastronomice. 

Fotbalistul David, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că Victoria, în vârstă de 47 de ani, a încercat o singură dată alte alimente, în timp ce era însărcinată cu fiica Harper, acum în vârstă de 10 ani.

Victoria Beckham are o dietă strictă 

Discutând despre obiceiurile alimentare foarte specifice ale Victoria la podcastul River Cafe Table 4, David a explicat: „Devin destul de intrigat în legătură cu mâncarea și vinul, când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar, legume la abur, foarte rar se abate de la meniul ăsta", a povestit David.

Sportivul a sărbătorit intrarea în Noul An Chinezesc printr-un meniu bogat în calorii: pește mandarin dulce și acru, prăjit și servit cu legume neaburite! David a distribuit imaginea pe contul său personal de Instagram.

image

Vorbind la același podcast River Cafés Table 4, Victoria a spus: „Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar al lor. Îmi plac legumele la abur,cu niște oțet. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile", a povestit Victoria. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net