Ups! Victoriei Beckham i s-au văzut intimitățile din cauza unei rochii foarte scurte

Ultima actualizare:

Victoria Beckham se bucură de vremea bună din Miami, de razele soarelui și de compania familiei. Paparazzii de peste Ocean au surprins-o în timp ce se relaxa alături de membrii familiei, pe iahtul pe care îl deține cuplul Beckham. Articolul vestimentar pe care l-a ales i-a creat mici bătai de cap!

Victoria Beckham se distrează în Miami cu familia Sursă foto: Profimedia
Victoria Beckham se distrează în Miami cu familia Sursă foto: Profimedia

Victoria Beckham a împlinit 48 de ani pe 17 aprilie. A avut parte de o petrecere stropită cu mult alcool și a primit cele mai frumoase urări din partea oamenilor la care ține. Relaxarea a continuat și după data de 17 aprilie. Familia Beckham s-a îmbarcat pe iahtul deținut de cuplul Victoria-David și a pornit într-o scurtă călătorie.

Citește și: Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere 

Victoria Beckham a fost surprinsă pe iaht, în Miami. Stătea pe puntea navei, complet realxată, cu o doză de suc alături și cu ochelarii de soare pe față pentru a-și proteja chipul de razele puternice ultraviolete. Ce a atras atenția nu a fost trupul tras ca prin inel al vedetei, ci alegerea vestimentară pe care a făcut-o și care i-a creat mici bătăi de cap. 

Victoria Beckham a îmbrăcat o rochie mini neagră și un costum de baie asortat. Lungimea rochiei a fost cea care a lăsat la vedere mai mult decât at fi vrut vedeta, iar Victoria a fost nevoită să-și aranjeze ținuta de mai multe ori pentru a se asigura că cei prezenți nu văd mai mult decât ar trebui. 

Victoria a petrecut pe cinste de ziua ei 

Cu ocazia împlinirii a 48 de ani, Victoria Beckham a primit urări publice din partea soțului care nu a fost reținut în a distribui fotografii foarte intime din viața lor. Așadar, David a distribuit și o imagine în care soția sa apare dormind lângă vasul de toaletă, după ce a petrecut un pic cam mult și a consumat o cantitate mai mare de alcool decât organismul ei putea gestiona. Victoria nu a fost rușinată de ipostaza în care a fost imortalizată de partenerul de viață. Din contră, a fost amuzată de întâmplare și a redistribuit imaginile pe propriul cont de Instagram. 

Vezi și: Contractul semnat de David Beckham perturbă liniștea familiei 

Ajunsă la 48 de ani, Victoria Beckham are o siluetă impecabilă pentru care face multe sacrificii. Vedeta consumă rareori carne, iar despre fast food nici nu poate fi vorba. Mai mult, David a dezvăluit că fosta membră a formației Spice Girls are același meniu de peste 25 de ani pentru a se asigura că nu se îngrașă nici măcar jumătate de kilogram! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net