Cruz şi Harper Beckham, botezaţi de cântăreţul Marc Anthony şi actriţa Eva Longoria

image
Cruz şi Harper Beckham, copiii mai mici ai cuplului David şi Victoria Beckham, au fost botezaţi la Londra de cântăreţul Marc Anthony şi actriţa Eva LongoriaFoto Instagram

Cruz şi Harper Beckham, copiii mai mici ai cuplului David şi Victoria Beckham, au fost botezaţi la Londra de cântăreţul Marc Anthony şi actriţa Eva Longoria.

Cruz, în vârstă de 14 ani, şi Harper Seven, în vârstă de 8 ani, au fost botezaţi într-o biserică anglicană din capitala britanică.

Creatoarea de modă şi fost membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham, a publicat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la eveniment.

În imagini copiii pot fi văzuţi în biserică, Cruz îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, cu cravată, iar Harper într-o rochie lungă şi largă de culoarea şampaniei. Într-o altă imagine apare întreaga familiei, la finalul ceremoniei, alături de Anthony şi Longoria şi de hairstilistul Ken Paves şi agentul sportiv David Gardner, care au fost, de asemenea, naşi ai copiilor.

image
Foto Instagram

„Nu aş putea fi mai mândră de copiii mei şi mai recunoscătoare familiei mele şi minunaţilor naşi. Vă iubesc”, a scris Victoria Beckham.

De cealaltă parte, David Backham a împărtăşit şi el pe Instagram o imagine de la eveniment. Alături de fotografia cu cei doi, el a scris: „O zi în care mă simt foarte mândru să-mi văd micuţii botezaţi, într-o ocazie perfectă şi frumoasă...”. Cuplul David şi Victoria Beckham mai are doi fii, Brooklyn şi Romeo.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Miss SUA 2022 Foto Arhivă personala Instagram JPG
cum sa ne vindecam de boli si nefericire jpeg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda