Chiar că «picante»! Mel B și Geri Halliwell din Spice Girls au fost iubite timp de un an!

Ultima actualizare:

    Mel B și colega ei de trupă, Geri Halliwell, au fost într-o relație Foto Getty Images
Mel B și colega ei de trupă, Geri Halliwell, au fost într-o relație Foto Getty Images

O dezvăluire ce i-a șocat nu numai pe fanii cântărețelor, dar și pe celelalte membre ale trupei Spice Girls! La presiunile unui jurnalist curios, Mel B a recunoscut că a avut „o aventură” cu colega ei de trupă, Geri Halliwell. Apropiații acestora susțin, însă, că a fost vorba mai degrabă de o relație în toată regula, care ar fi durat în jur de un an.

De-a lungul timpului au împărtășit una cu cealaltă fani, secrete, aplauze, melodii și iată că a ieșit la iveală acum că cele două cântărețe au împărțit chiar și patul. După ce prietenii și apropiații celor două au susținut, în repetate rânduri, că Mel B și Geri Halliwell erau „inseparabile” în perioada lor de glorie, au existat suspiciuni cu privire la relația celor două.

Spice Girls
Spice Girls

Invitată în cadrul unei emisiuni, Mel B a recunoscut în sfârșit că ea și Geri au fost, cu siguranță, mai mult decât prietene și a explicat că a ținut până acum secretul deoarece fosta ei iubită se va supăra pe ea la auzul acestor dezvăluri, având în vedere că Geri are în prezent un mariaj fericit cu Christian Horner, din care au rezultat și doi copii, Bluebell, în vârstă de 12 ani, și Monty, de doi anișori. 

„O să mă urască atunci când va auzi asta pentru că acum este cu nasul pe sus de când are soț și casă frumoasă la țară, dar chiar așa s-a întâmplat. Dar nu a fost așa cum crede lumea. Pur și simplu s-a întâmplat, am râs amândouă după și asta a fost”, a dezvăluit Mel B, explicând că s-au culcat împreună.  Mel C, colega lor de trupă, care era în publicul show-ului, a mărturisit că pentru ea aceste vești șocante sunt complet noi. 

De la stânga la dreapta: Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton și Melanie Chisholm
De la stânga la dreapta: Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton și Melanie Chisholm

Totuși, deși Mel B și celelalte colege de trupă se fac că „nu a fost mare lucru”, apropiații cântărețelor susțin că acestea au avut o relație ce a durat aproximativ un an, potrivit Daily Mail. Aceleași surse au adăugat însă că relația lor nu a fost atât de serioasă și că cele două se bucurau în continuare și de compania bărbaților. Nu este un secret că Geri a mai făcut „experimente” cu femei, aceasta recunoscând că a dorit să încerce, însă și-a dat seama că nu este lesbiană.

Spice Girls, din nou în concert 

Cu toate acestea, apropiații lor susțin că între cele două a fost „pasiune la prima vedere” când s-au cunoscut pentru prima oară în 1994 pentru a forma trupa ce urma să poarte numele de „Spice Girls”. Mel avea atunci 18 ani, iar Geri 21. 

Iată însă că pe cele două le reunește în prezent concertul trupei, care se va reuni de dragul fanilor, însă așa cum susțin gurile rele, și pentru ca Mel B să iasă din impasul financiar în care se află încă de când a divorțat de Stephen Belafonte, pe care l-a acuzat de violență domestică. Deși au multe repetiții de făcut și concerte de organizat, nu se știe dacă după dezvăluirea lui Mel B, cele două foste iubite se vor mai înțelege acum așa de bine. Victoria Beckham este singura a cărei prezență în concert este în prezent necunoscută. 

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net