Scandalurile din sânul trupei Spice Girls

image
În concertul de la Vancouver din 2007, nimeni nu ar fi bănuit că în sânul trupei Spice Girls erau scandaluriFoto: GuliverGetty Images

S-a aflat în sfârşit că scandalurile se ţin lanţ în sânul trupei Spice Girls! Dezvăluirile au apărut după ce s-a anunţat oficial că patru membre ale trupei se reunesc pentru un nou turneu.

Scandalurile din sânul trupei Spice Girls au ieşit la iveală. Alison Boshoff, editor în domeniul monden de la ziarul britanic „Daily Mail”, dezvăluie certurile, geloziile, muşcăturile pe la spate ale membrelor trupei cu ocazia reunirii trupei. Fetele din Spice Girls au anunţat ieri că se reunesc pentru un turneu în 2019, fără Victoria Beckham (44 de ani). Celelalte patru membre ale grupului britanic, Geri Horner (46 de ani), Mel B, (43 de ani), Emma Bunton (42 de ani) şi Mel C (44 de ani), vor cânta din nou împreună. Trupa de succes s-a lansat cu single-ul “Wannabe” în 1996 şi a avut vânzări de 55 de milioane de discuri în întreaga lume. Fetele de la Spice Girls au cântat ultima oară împreună în 2012. Cele 5 membre din grupul iniţial cântau odinioară că „prietenia nu are sfârşit”. Însă în cazul lor nu a fost aşa.

Mel B şi Victoria din Spice Girls, mereu în scandaluri

Potrivit unei surse care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a existat o scindare urâtă între Mel B, Mel C, Emma Bunton, pe de o parte, şi Geri Horner, Victoria Beckham şi fostul manager, Simon Fuller (58 de ani). Însă cel mai mare scandal a izbucnit între ele după ce Victoria şi Fuller au refuzat să participe la noul turneu. Victoria a pozat în costumaţii inspirate din Spice Girls în “Vogue” la începutul verii, ceea ce a scos-o din sărite pe Mel B. Ca să se răzbune, Mel B s-a deghizat în Victoria Beckham la petrecerea de Halloween. Deşi relaţiile dintre fete sunt încordate, ele speră totuşi ca Victoria să li se alăture pe scenă cel puţin pentru o seară. Mel B este disperată ca acest nou turneu să se facă, fiindcă e aproape în faliment după ce a divorţat de producătorul de film Stephen Belafonte. Nu e prima oară când scandalurile din sânul Spice Girls ies la iveală. În aprilie 2016, Mel C le-a enervat pe fostele colege spunând că ea nu a vrut să facă niciodată parte din această trupă. În iulie, anul trecut, când s-a anunţat că trei membre Spice Girls pun la cale un concert care să aibă loc în Hyde Park, Mel C şi Victoria au ameninţat că vor apela la justiţie pentru a împiedica reunirea.

Geri din Spice Girls, altă piedică, în afară de scandaluri

În ianuarie, anul trecut, Geri a spus că nu mai poate să urce pe scenă după ce a venit pe lume fiul ei, Monty, pe care îl are din căsnicia cu Christian Horner. Însă, în aprilie 2017, reunirea a fost repusă pe tapet după ce mariajul lui Mel B s-a prăbuşit. S-a făcut o întâlnire în casa lui Geri din Londra, unde chiar şi Victoria a fost de acord cu reunirea. Apoi s-a răzgândit, ceea ce le-a scos din sărite pe colege, care sunt geloase pentru că ea nu are probleme cu banii. Victoria şi Mel B nu s-au suferit timp de ani de zile. Au personalităţi diferite şi au făcut cele mai rele probleme trupei. Victoria a considerat-o mereu pe Mel B strident şi vulgar, iar Mel B, ca şi celelalte, nu cred că Victoria are telente muzicale. Victoria Beckham s-a simţit umilită când a descoperit că microfonul ei era închis în timpul concertelor.

Ultima reunire Spice Girls, numai scandaluri

Mel B şi Victoria s-au certat cel mai rău în urma reunirii trupei în 2007. Timp de doi ani nici nu şi-au mai vorbit după aceasta. Mel B a fost scandalizată de faptul că Victoria a refuzat să-i împrumute haine din colecţia ei de modă în timp ce a încercat să-şi facă propriul reality show. „Îmi place mai mult ce fac acum. A fost fantastic atunci când am făcut parte din Spice Girls, dar nu voi mai fi niciodată cântăreaţă, fiindcă asta nu a fost pasiunea mea”, a spus Victoria Beckham. Ea are o avere de 240 de milioane de lire sterline, nu are nevoie de bani, deşi imperiul ei de modă, lansat în 2008, continuă să aibă pierderi mari. În turnee, fiecare membră a trupei avea propriul anturaj. Geri ura atmosfera şi politica internă din grup şi voia mereu să părăsească trupa. Avea certuri în special cu Victoria, din gelozie pentru că aceasta din urmă devenea prea faimoasă. Pe lângă scandalurile din trupă, single-ul realizat după reunirea din 2007, „Headlines”, a fost un eşec. S-au vândut numai 5.000 de discuri.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Becali
Firma deținea 18 tone de deșeuri cu conținut de substanță periculoasă. FOTO Garda de Mediu Dâmbovița
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda