Imagini nemaivăzute de la nunta lui Brooklyn Beckham. Victoria, sufletul petrecerii

Victoria Beckham a oferit publicului mai multe imagini îndrăznețe de la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz.

Victoria Beckham (4) jpg
Victoria Beckham a publicat imagini de la nunta fiului lor, Brooklyn

Victoria Beckham, chiar dacă are 47 de ani, nu se încumetă din a sărbătorii ca adolescenții. Într-o fotografie pe care a publicat-o pe rețelele sociale, vedeta se bucură alături de un grup de prieteni, dar și cu superstarul Serena Williams.

De asemenea, petrecerea nu s-a terminat doar cu ei. În altă fotografie, aceasta este văzută alături de soțul ei, David Beckham, dar și cu fetița lor cea mică, Harper, în vârstă de doar zece ani. 

Vezi și David Beckham a împlinit 47 de ani! Cadoul special pregătit de Victoria

„Vineri seara, sărbătorind cu prietenii, după nuntă”, a fost mesajul lăsat de Victoria la postarea sa, adăugând: „Te iubim”.

Totuși, imaginile nu au stat mult pe Instagram. Vedeta s-a ocupat să le șteargă foarte repede de ochii celor 30 de milioane de persoane ce o urmăresc pe rețeaua socială, înlocuindu-le cu câteva poze în care promovează o companie de cosmetice. 

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, nunta specială a familiei Beckham

După o relație de lungă durată, Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei și al lui David, a hotărât să se căsătorească cu Nicola Peltz, într-o ceremonie care a făcut înconjurul internetului.

Nunta lor a fost asemenea basmelor, făcând o mare petrecere cu foarte mulți invitați pe proprietatea familiei miresei, care este situată pe plajă, în Palm Beach, Miami.

Citește și Ce ținute au purtat vedetele la nunta lui Brooklyn Beckham. Le-a îmbrăcat chiar soacra mare, Victoria Beckham!

Soții Beckham nu au plătit niciun ban pentru acea nuntă, deoarece tatăl miresei, investitorul Nelson Peltz, a insistat să acopere întregul eveniment. 

Averea lui Nelson Peltz e imensă în comparație cu cea a soților Beckham. În total, Nelson Peltz are o avere de aproximativ 1,3 miliarde de lire sterline. În schimb, familia Beckham are doar 380 de milioane de lire.

Brooklyn și Nicola se află într-o relație încă din 2019, iar fiul cel mare al soților Beckham a decis să o ceară pe fiica investitorului american cu un inel cu diamante, care valorează peste 350.000 de lire sterline. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar