David Beckham a împlinit 47 de ani! Cadoul special pregătit de Victoria

Ultima actualizare:

Legendarul fotbalist, David Beckham, a împlinit luni, 2 mai, 47 de ani. Soția acestuia a marcat momentul printr-un cadou special.

David Beckham a împlinit 47 de ani! Cadoul special pregătit de Victoria
David Beckham a împlinit 47 de ani! Cadoul special pregătit de Victoria

Victoria i-a comandat sărbătoritului un tort personalizat. Mai precis, iahtul de 5 milioane de lire sterline al familiei, „imortalizat” în cele mai gustoase ingrediente dulci și marțipan.

Până și membrii familiei au fost reproduși pe puntea luxosului iaht, iar maestrul cofetar a avut grijă ca figurinei lui David să nu-i lipsească tatuajele sărbătoritului.

david victoria beckham jpg

David ține enorm la imaginea sa

Nu știm cât de încântat a fost David de acuratețea figurinelor, fostul fotbalist fiind obsedat de exactitatea detaliilor când vine vorba despre propria imagine.

Citește și: Romeo Beckham, gata și el de nuntă! Ce planuri și-a făcut fiul mijlociu al Victoriei cu iubita lui

În urmă cu trei ani, cunoscutul om de televiziune James Corden i-a pregătit o farsă cu camera ascunsă lui David. Vedeta trebuia să participe la un eveniment care celebra cariera acestuia, marcat de dezvelirea unei statui a fotbalistului.

Citește și: Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere. Soțul a surprins-o într-o ipostază demențială!

Farsa consta într-o vizionare a statuii, anterior  momentului oficial, fiind pregătită de fapt o replică din ipsos, care era o caricatură a lui Beckham. Evident, recția sa nu a fost cea mai prietenoasă, atunci când acesta a văzut în ce hal arăta sculptura.

Sursa: Instagram: victoriabeckham

Ținând cont că tortul-iaht a fost un cadou din partea întregii familii, e posibil ca David să fi fost un pic mai indulgent, mai ales că soția și cei patru copii ai cuplului i-au semnat o urare pe partea superioară a prajiturii: „Tati, te iubim enorm. La mulți ani!”

Au petrecut în Bahamas

În cursul zilei de luni, Victoria Beckham a publicat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii alături de sărbătorit, însoțite de textul: „Te iubesc atât de mult, David. Ești cel mai incredibil soț pe care și-l poate dori oricine și mă simt cu adevărat binecuvântată. Ești totul pentru mine. Te iubesc. La mulți ani!

Sursa: Instagram: victoriabeckham

Aparent, din fotografiile publicate de Victoria, reiese că familia Beckham s-a distrat pe o plajă din Bahamas, într-una dintre poze, David fiind surprins când se juca cu un porc. Zona Major Cay este celebră pentru faptul că turiștii interacționează cu porcii care înoată în ocean.

De asemenea, Victoria a publicat o poză cu David în costum de baie, însoțită de textul „Nu arată rău la 47 de ani. Norocoasa de mine!

david victoria beckham 2 jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net