Romeo Beckham, gata și el de nuntă! Ce planuri și-a făcut fiul mijlociu al Victoriei cu iubita lui

După ce tocmai și-au însoțit fiul cel mare la altar, David și Victoria Beckham ar putea scoate ținutele elegante din dulap mai repede decât și-ar fi închipuit! Se pare că și fiul lor mijlociu, Romeo, are gânduri de nuntă, așadar cuplul ar face bine să caute de pe acum ținutele pentru eveniment!

 Ce planuri și-a făcut fiul mijlociu al Victoriei Beckham cu iubita Mia Regan Foto: Instagram
Ce planuri și-a făcut fiul mijlociu al Victoriei Beckham cu iubita Mia Regan Foto: Instagram

Victoria și David Beckham au trăit de curând unul dintre cele mai emoționante momente, văzându-și fiul cel mare, pe Brooklyn, în costum de ginere, la propria nuntă, urmând ca tânărul să se așeze la casa lui și să își întemeieze o familie alături de Nicola Peltz.

Romeo Beckham ar avea gânduri de însurătoare cu iubita lui

Ei bine, se pare că nu va mai dura mult până când soții vor trece din nou prin aceste emoții, având în vedere că și fiul lor mijlociu, Romeo, are la rândul lui gânduri de însurătoare, potrivit Mirror.

Romeo, acum în vârstă de 19 ani, are de ceva vreme o relație frumoasă alături de influencerița și modelul Mia Regan, iar sursele tabloidului britanic anterior menționat au dezvăluit că cei doi au, la rândul lor, planuri de nuntă, în special după ce au văzut decorul și atmosfera magică de la ceremonia de căsătorie a lui Brooklyn.

Cu toate acestea, se pare că cuplul de tineri a căzut de acord în privința unei ceremonii mai restrânse, în opoziție față de nunta spectaculoasă pe care Brooklyn a afișat-o, sursele susținând că întregul eveniment ar fi costat în jur de 3 milioane de lire sterline.

Citește și: Lux şi rafinament la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz! Victoria Beckham, apariţie de milioane într-o rochie argintie

Romeo și Mia ar fi discutat deja despre căsătorie în timpul unei vacanțe în familie. „Mia este extrem de apropiată de mama lui Romeo, Victoria. Era clar că și ei își doresc un viitor împreună, ca soț și soție. Casătoria rapidă și de la o vârstă fragedă pare să fie în tradiția Beckham.

Sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt și își doresc, cu siguranță, să-și petreacă toată viața împreună. Ei au vorbit și despre cât de mult își doresc o familie mare și abia așteaptă ca acest lucru să se întâmple.”, a declarat sursa.

Citește și: Motivul pentru care Brooklyn Beckham și logodnica sa au semnat un contract prenupțial. Averea impresionantă a familiei Nicolei Peltz

Băieții din familia Beckham își ascultă inima 

Și pe rețelele de socializare, Romeo și Mia par foarte fericiți împreună, iar dacă vârsta lor fragedă reprezintă un motiv de amuzament pentru unii, atunci când vine vorba de căsătorie, însuși Brooklyn Beckham servește drept exemplu în acest caz.

Și relația lui cu Nicola Peltz a fost adesea luată în derâdere, atunci când aceștia își declarau dragoste eternă, cârcotașii explicându-le că nu le dau mult timp până când o să se separe.

Iată însă că cei doi și-au consolidat povestea de iubire prin căsătorie și sunt mai fericiți ca niciodată! Desigur, acest lucru nu înseamnă că în viitor nu poate apărea și un divorț, dacă lucrurile nu vor mai merge bine în cuplu, însă momentan tinerii își trăiesc viața așa cum vor, fără să țină cont de părerile celor din jur.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net