Victoria Beckham are fiu bogătaș. Din ce a câștigat Romeo milioane de euro la doar 19 ani

Ultima actualizare:

Romeo Beckham, în vârstă de 19 ani, a câștigat recent 1,2 miliane de lire sterline pentru a deveni noua imagine a brandului Puma. El este acum cel mai bogat dintre cei patru copii ai cuplului Victoria și David Beckham.

Captură de ecran din 2021 12 29 la 14 14 39 png

Romeo Beckham calcă pe urmele cebrului său tată, David Beckham (46 de ani), fost fotbalist profesionist englez de mare succes cu o avere de 450 de milioane de dolari. Este și el deja un fotbalist profesionist, deși încă mai are un an până să împlinească vârsta de 20 de ani. Romeo se bucură deja de succes pe terenul de fotbal. Apropiații spun că a ajuns la primul contract aducător de mulți bani și sunt convinși că va avea parte de numeroase altele în viitorii ani. ”Romeo a fost plătit cu 1,2 milioane de lire sterline pentru a fi noua imagine a Puma la nivel global”, a spus recent o sursă citată de ziarul ”The Sun”.

Romeo Beckham este milionar la 19 ani

„El este cel mai bogat dintre copiii lui Beckham și ca și tatăl lui s-a înscris repede pe traiectoria succesului. Romeo muncește din greu. A obținut deja succes jucând pentru clubul de fotbal Fort Lauderdale și în echipa Inter Miami club a tatălui său. Datorită carierei sale promițătoare, sunt interesate de numele său companii importante pentru a le face publicitate. Afacerea Puma ar putea deveni de lungă durată. Ca și David, care a lucrat pentru Adidas timp de peste 20 de ani, Romeo va face la fel pentru Puma. Este tânăr și perfect pentru publicul țintă al brandului. Este prima afacere în domeniul reclamelor pentru Romeo în calitate de fotbalist. Viitorul este foarte strălucitor pentru el și nu va trece mult până va încasa un alt milion.”, a mai declarat sursa mai sus citată. Brandul Yves Saint Laurent s-a arătat de asemenea interesat să-l facă imaginea sa în această vară pentru o altă campanie.

Romeo este al doilea fiu al Victoriei Beckham (47 de ani) și al lui David Beckham. Ei mai au un fiu, Brooklyn, de 22 de ani, care trăiește în SUA împreună cu logodnica lui, fotomodelul Nicola Peltz, un alt fiu, Cruz, de 16 ani, și o fiică, Harper, de zece ani, care sunt încă la școală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net