Brooklyn Bechkam și Nicole Peltz dezvăluie tristețea care le-a umbrit nunta de 3 milioane de lire: «Suntem devastați»

Ultima actualizare:

Fiul lui David Beckham și logodnica sa, Nicola Peltz, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis, la casa familiei tinerei actrițe din Florida weekendul trecut, însă tinerii însurăței nu au spus un cuvânt despre marele eveniment. Recent tânăra soție a declarat, în numele cuplului, că evenimentul lor a fost umbrit de o mare tristețe. 

Brooklyn Bechkam și Nicole Peltz rup tăcerea după nunta de 3 milioane de lire
Brooklyn Bechkam și Nicole Peltz rup tăcerea după nunta de 3 milioane de lire

Cu toate acestea, joi, actrița Transformers, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit fanilor de pe Instagram că ea și Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, nu și-au putut ascunde marea tristețe chiar în ziua cea mare. 

Citește și Imagini de la nunta anului! Harper, fiica lui David Beckham, domnișoară de onoare pentru fratele ei

Noua soție a lui Brooklyn Beckham, Nicola Peltz a împărtășit pe Instagram o fotografie superbă de la nuntă, chiar în timp ce tatăl, de 79 de ani, ei o conducea spre altar. 

Nicola a mărturisit că este foarte afectată de criza din Ucraina și a dorit ca în ziua nunții să facă un bine pentru țara sfâșiată de război.

Mireasa le-a cerut prietenilor și familiei ei să doneze pentru criza din Ucraina în loc să le  trimită ei și noului ei soț cadouri de nuntă, notează Daily Mirror

Într-o postare emoționantă pe Instagram, soția lui Brooklyn Beckham a scris:

Tatăl meu a vorbit despre acest subiect la nunta la nunta noastră. Eu și Brooklyn suntem devastați de ceea ce se întâmplă în Ucraina și am cerut donații către CareOrg în locul cadourilor de nuntă. Orice ajută”, a menționat ea.

Deși Nicola este o femeie căsătorită doar de câteva zile, ea și-a schimbat inelul de logodnă, în valoare de 200.000 de lire sterline, cu unul mai scump. 

Brooklyn Beckham a preluat numele soției sale 

Fiul lui David Beckham și al Victoriei Beckham, Brooklyn s-a căcăstorit cu actrița Nicole Peltz, iar tânărul este de-a dreptul fascinat de noua lui soție. Chiar dacă sunt voci care au declarat că Brooklyn este prea tânăr la cei 23 de ani ai săi pentru un mariaj, el a făcut un gest neașteptat pentru a-și dovedi dragostea față de Nicole. 

Citește și Prințul William și Kate Middleton, invitați la nunta lui Brooklyn Beckham. De ce Harry și Meghan nu au fost chemați

După căsătorie, Brooklyn a preluat și el numele soției sale, astfel că fiul lui David Beckham și al Victoriei se numește la acest moment Brooklyn Beckham Peltz. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net