Veşti bune pentru fani: Spice Girls se reunesc şi pleacă în turneu, dar fără Victoria Beckham

Ultima actualizare:

    Turneul Spice Girls din 2007-2008 a fost un succes mondial pentru cele cinci cântăreţefoto EPA
Turneul Spice Girls din 2007-2008 a fost un succes mondial pentru cele cinci cântăreţefoto EPA

Ştirea că Spice Girls se reunesc a „rupt Internetul”! Mii de fani din întreaga lume au aplaudat decizia făcută publică luni. Trupa britanică de fete alcătuită din Geri Horner, în vârstă de 46 de ani, Mel B (43 de ani), Emma Bunton (42 de ani) şi Mel C (44 de ani) au făcut anunţul prin intermediul unui film postat pe Internet. În ciuda faptului că nu revine pe scenă, Victoria Beckham (44 de ani) va primi partea ei de câştig din acţiunile pe care le deţine în Spice Girls.

Veşti bune pentru fanii în întreaga lume! Fetele de la Spice Girls au anunţat pe paginile lor de pe reţelele de socializare că trupa se reuneşte pentru un turneu mondial în 2019. Mai mult decât atât, spectacolul care debutează seria de concerte va avea loc în Marea Britanie şi biletele au fost puse în vânzare încă de luni, 5 noiembrie. Deşi Victoria Beckham, în vârstă de 44 de ani, nu se va alătura colegelor ei, ea va primi, conform contractului, o cotă parte din vânzările biletelor pentru că deţine acţiuni la Spice Girls.

Cum s-au hotărât fetele de la Spice Girls să se reunească?

Jurnaliştii de la The Sun au descoperit că Geri Horner, în vârstă de 46 de ani, Mel B (43 de ani), Emma Bunton (42 de ani) şi Mel C (44 de ani) s-au întâlnit aproape zilnic pentru a discuta condiţiile reunirii. Ele au fost însoţite de avocaţi şi contabili. La întâlnirile de afaceri care au avut loc la vila lui Geri Horner, din zona de nord a Londrei, nu a participat niciodată Victoria Beckham. Aceasta din urmă şi-a exprimat încă de acum doi ani hotărârea de a nu mai cânta alături de trupa care a consacrat-o.

În 1997, trupe britanică de fete confisca toate premiile de la gala Premiilor MTV
În 1997, trupe britanică de fete confisca toate premiile de la gala Premiilor MTV

Citeşte şi:

Ce s-a ales de fetele de la Spice Girls

https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-s-ales-de-fetele-de-la-spice-girls

Victoria Beckham se umple de bani fără să cânte

În ciuda faptului că nu va fi alături de colegele ei, Victoria se va umple de milioane de lire sterline, conform The Sun. Şi asta pentru că ea are acţiuni la Spice Girls şi a compus mai multe piese, care vor face parte din repertoriul interpretat de Geri, Mel B, Mel C şi Emma. „Girl power is back!” va fi titlul turneului, susţine o sursă pentru The Sun. Turneul va demara în forţă în vara anului 2019 şi fetele vor cânta în mai multe ţări. La întâlnirile în cadrul cărora s-a negociat reunirea a participat şi fostul manager al trupei Simon Fuller, care a fost îndepărtat de fete în 1997, după ce au cunoscut faima internaţională.

Când au cântat ultima oară împreună fetele de Spice Girls?

Ultima oară când Victoria, Geri, Mel B, Mel C şi Emma au cântat împreună pe scenă a fost în 2012, când au performant la Jocurile Olimpice din Londra. De atunci ele au dus negocieri, dar nu s-au mai concretizat. Înaintea acestui concert, au mai avut o tentativă cu turneul mondial din 2007-2008 intitulat „Revenirea Spice Girls”. Acesta a fost momentul în care Geri a revenit după ce a părăsit definitiv trupa în 1998. Victoria, Mel B, Mel C şi Emma au continuat să cânte în cadrul trupei lansând albumul Forever în anul 2000. Abia în 2007, ele au mai intrat în studio împreună şi au mai lansat un album Greatest Hits.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net