Pamela Anderson, una dintre cele mai dorite femei, nu se poate privi în oglindă!

Ultima actualizare:

Este absolut normal să avem mici tabieturi pe care le respectăm pentru a ne simți mai bine.  Chiar și acele celebrități despre care citim frecvent au obiceiuri bizare. Iată o parte dintre ele! 

Pamela Anderson nu suportă să își vadă imaginea în oglindă
Pamela Anderson nu suportă să își vadă imaginea în oglindă

David Beckham nu suportă numele impare

Se pare că David Beckham are un tip de tulburare de tip obsesiv-compulsivă care îl face să deteste profund...numele impare! Șosetele, numărul de băuturi din frigider, totul trebuie să fie într-un număr par! 

Eminem nu poate dormi decât în beznă totală 

Mulți dintre noi s-ar putea să se rezoneze cu această vedetă pop, care nu poate dormi decât dacă camera în care se află este complet întunecată. Dacă există vreo lumină, Eminem stă treaz toată noaptea. Când călătorește, cei din staff-ul său trebuie să se asigure că ferestrele hotelului în care este cazat sunt complet acoperite pentru ca rapperul să poată dormi liniștit!

Catherine Zeta-Jones are dinții impecabili datorită unui fruct

Cunoscută pentru zâmbetul ei cuceritor și machiajul impecabil, se spune că actrița Catherine Zeta-Jones își spală dinții cu o pastă de dinți complet naturală, din căpșuni. Ea susține că acest lucru îi păstrează dinții albi, pe măsură ce îmbătrânește. Este greu de ignorat cât de irezistibil este zâmbetul Catherinei Zeta Jones, așadar tindem să dăm crezare spuselor sale!

Cameron Diaz se teme de suprafețele necurățate corespunzător 

Cameron Diaz are o oroare față de suprafețele murdare, mai ales când vine vorba de clanțe. Diaz a recunoscut că își folosește coatele pentru a deschide ușile doar pentru a evita atingerea mânerelor și mânerelor infestate de germeni!

Este greu de crezut că Pamela Anderson, una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, nu se uită la propria ei reflecție. Se știe că Anderson are eizotrofobie, o frică de oglinzi și suprafețe care ar putea reflecta imaginea. În plus, Pamela Anderson a declarat, în numeroase rânduri, că nu-i place să urmărească la televizor emisiunile sau filmele în care apare. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net