Cameron Diaz, detalii despre tinerețea agitată! Cum a ajuns să transporte droguri în Mexic

Cameron Diaz, în vârstă de 49 de ani, este cunoscută de o lume întreagă pentru rolurile ăe care le-a interpretat. Actrița se pregătește să revină pe platourile de filmare, după opt ani în care a lăsat cariera pe plan secund pentru a se dedica proiectelor personale și familiei. Invitată în platoul unei emisiuni, Cameron a făcut niște dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. 

Cameron Diaz a oferit detalii din tinerețea zbuciumată Sursă foto: Gettyimages
Cameron Diaz a oferit detalii din tinerețea zbuciumată Sursă foto: Gettyimages

Numele lui Cameron Diaz a ajuns să fie recunoscut la nivel mondial după ce actrița a jucat în filmul de comedie „The Mask", în anul 1994, alături de Jim Carrey. Actrița a dezvăluit un episod mai puțin cunoscut din trecutul său, care a avut loc cu puțin timp înainte de a juca în filmul care i-a adus celebritatea. 

Citește și: De ce a renunțat Cameron Diaz la actorie? Actrița a explicat motivul 

Cameron Diaz a povestit că se afla în Paris, la începutul anilor 1990 și visa la o carieră în domeniul modelling-ului. Din nefericire, eforturile sale nu au dat roade și a ajuns într-o situație complet neașteptată. Cameron Diaz a transportat din Paris în Maroc o servietă suspectă, despre al cărui conținut nu știa absolut nimic, conform Daily Mail. 

Cameron Diaz a fost percheziționată și obligată să preda autorităților valiza despre care credea că ar conține doar haine, nu și substanțe interzise. Aceasta a fost prima și ultima treabă murdară pe care Cameron a făcut-o vreodată. Scăpată ca prin urechile acului de un proces amplu și de condamnare, Cameron Diaz a jucat apoi în filmul „The Mask", alături de nimeni altul decât Jim Carrey. 

Vezi și: Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani 

Cameron Diaz revine în lumea cinematografiei!

Cameron Diaz s-a retras din actorie în urmă cu opt ani. Deși declara că nu are de gând să se întoarcă pe platourile de filmare și că se bucură din plin de viața în afara luminilor reflectoarelor, iată că Cameron Diaz a revenit asupra deciziei și pregătește o surpriză de proporții fanilor. Ea  va juca alături de Jamie Foxx într-o comedie spumoasă numită „Back In Action". 

Cameron Diaz este căsătorită din anul 2015 cu artistul Benji Madden, membru al formației Good Charlotte, iar alături de acesta are un copil: o fetiță pe nume Raddix, care a venit pe lume în data de 30 decembrie 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net