Decizia incredibilă a lui Eminem! Fiica lui a avut o copilărie „ireală”, dar a mers la o școală de cartier

Ultima actualizare:

Eminem este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi și se menține în topurile preferințelor publicului de peste două decenii, de când s-a lansat. Fiica lui, Hailie Jade, și-a lansat recent propriul podcast, „Just a Little Shady”, unde a vorbit despre copilăria pe care a avut-o alături de un tată atât de cunoscut.

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott Mathers, a vorbit despre viața pe care a trăit-o în calitate de copil al unei vedete de talie internațională, descriindu-și copilăria ca fiind „ireală”. Tânăra în vârstă de 26 de ani a decis să creeze un podcast alături de Brittany Edni, prietena sa cea mai bună din copilărie.

S-ar putea să îți placă: În ce sărăcie s-au născut, în ce lux stau acum! Uite de unde au plecat Rihanna, Eminem sau John Travolta

Episodul de debut, lansat săptămâna trecută, le surprinde pe cele două vorbind despre amintiri trăite în copilărie. Și-au descris relația ca fiind „surori” și au povestit despre momentul în care au fost plecate în turneu alături de Eminem, printre altele. La momentul respectiv li se părea ceva „normal”, dar acum că s-au maturizat conștientizează că experiența a fost, de fapt, „mișto”. Și nu a fost singura de acest fel!

Fiica lui Eminem, copilărie marcată de faima tatălui

Brittany și-a amintit că Hailie Jade a invitat-o în turneu și că știa că o asemenea activitată e „oarecum normală” pentru prietena ei de la școală. Apoi, Hailie Jade a precizat că a fost într-o școală publică, de cartier, spre deosebire de copiii altor vedete, care au incluziv gărzi de corp în apropierea școlilor private la care sunt înscriși.

Iată ce ți-am mai pregătit:  Ce bine arată fata lui Eminem în costum de baie! Hailie are 25 de ani

„Nu asta a fost toată experiența, totuși. Eram într-o școală publică, normală. Nu am crezut niciodată că ceva ar putea fi diferit. Când s-a întâmplat asta (n.red.- să își invite prietena în turneu), m-am gândit: <Oh, oricine face așa ceva>, fără să-mi dau seama că e, de fapt, al naibii de neobișnuit”, a declarat fiica lui Eminem.

Apoi, Hailie Jade a adăugat: „Gândind retrospectiv, ca adult, sunt ceva la modul <wow, e ireal>, iar amintirile cu mine în care aveam impresia că trăiam lucruri normale mă fac să simt <la naiba, asta a fost tare>”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net