Pamela Anderson, de nerecunoscut fără machiaj

15 ianuarie 2022
image
În ianuarie 2022 a mers cu maşina să bea o cafea în Malibu. Foto: Profimedia

Actriţa Pamela Anderson (54 de ani) era îmbrăcată în alb, elegantă, dar purta şlapi, deşi afară era o temperatură de numai 200C.

Deşi avea haine elegante, părea o femeie oarecare. Nu mai arăta a divă, cum apărea când era machiată, mai ales cu ani în urmă, pe covorul roşu.

Ea era venită în vizită la cei doi fii ai săi, care locuiesc în Los Angeles, Brandon, de 25 de ani, şi Dylan, de 24 de ani.

Şi, cu această, ocazie a ieşit la o cafea, în Malibu, împreună cu o prietenă. Pamela s-a mutat în Canada, unde trăieşte fericită alături de soţul său, fostul muncitor în construcţii Dan Hayhurst (41 de ani).

image
Actriţa a fost surprinsă de paparazzi îmbrăcată elegant, dar încălţată în şlapi. Foto: Profimedia

Actriţa s-a măritat în secret cu acest bărbat mai tânăr, care i-a fost bodyguard, de Crăciun, în 2020. Vedeta s-a căsătorit cu el la 7 luni după ce s-a despărţit de Jon Peters (75 de ani), care i-a fost soţ numai 12 zile. Pamela e împreună cu Hayhurst de când a început pandemia.

Ea a fost măritată cu Tommy Lee, muzician şi membru fondator al trupei de heavy metal Mötley Crüe, între 1995 şi 1998, căsnicie din care îi are pe cei doi copii.

Între 2007-2008, Pamela a fost căsătorită cu Rick Solomon (53 de ani) şi între 2006 şi 2007 cu Kid Rock (50 de ani).

Anul trecut, în noiembrie, când fiul ei, Brandon, şi-a lansat o colecţie de haine, actriţa s-a întâlnit cu fostul său soţ, Tommy Lee.

image
Cu aspect de divă, pe covorul roşu. Foto: Getty Images

Povestea lor va fi prezentată într-un miniserial intitulat ”Tom & Pammy”, difuzat începând cu 2 februarie. În rolul Pamelei joacă Lily James, 32 de ani, iar în rolul lui Tom românul Sebastian Stan, de 39 de ani.

Pentru a intra în pielea divei, Lily a spus că a studiat biografia sa, faptul că s-a măritat cu muzicianul la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut şi că au filmat o casetă cu imagini intime din luna de miere, făcută publică, fără ştirea lor, în 1995.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg