Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, pasiune la cote maxime, în locuri publice

Brooklyn Beckham, 23 ani, și soția lui, Nicola Peltz, 27 de ani, au fost surprinși în tandrețuri chiar ziua în amiaza-mare, pe o străduță din New York. 

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (16) jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, pasiune la cote maxime, în locuri publice

Fiul cel mare al Victoriei și a lui David Beckham este extrem de îndrăgostit de frumoasa lui soție, modelul Nicola Peltz. Cei doi par să trăiască într-o continuă lună de miere, și recent, au încins atmosfera pe o stradă din New York, fiind surprinși unul în brațele celuilalt, sărutându-se cu pasiune.

Citește și: Brooklyn Bechkam și Nicole Peltz dezvăluie tristețea care le-a umbrit nunta de 3 milioane de lire: «Suntem devastați»

Brooklyn Beckham și soția lui, Nicola Peltz, s-au aflat la New York pentru Săptămâna Modei, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu. Cuplul a participat la show-ul de modă al designerului Tom Ford, apoi au luat un masa la restaurantul Morandi din cartierul West Village din Manhattan. 

Nu rata nici: Ce ținute au purtat vedetele la nunta lui Brooklyn Beckham. Le-a îmbrăcat chiar soacra mare, Victoria Beckham!

Tinerii însurăței sunt considerați unul dintre cele mai cool cupluri din peisajul monden internațional, amândoi având fani dedicați care le urmăresc orice mișcare. 

 Citește mai mult pe OkMagazine.ro. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bianca dragusanu
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
Igor Ghirkin FOTO EPA-EFE
Atac într-un birou de recrutare din Siberia / Foto Captură Video / Twitter
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg