Proaspăta soție a lui Brooklyn Beckham, atac către socrii Victoria și David?

Într-un interviu recent, modelul Nicola Peltz, care i-a devenit de curând soție lui Brooklyn Beckham, fiul celebrilor Victoria și David Beckham, pare că i-a atacat subtil pe socrii ei, atunci când a vorbit de cariera iubitului ei. 

brooklyn beckham nicola peltz jpg
Proaspăta soție a lui Brooklyn Beckham, atac către socrii Victoria și David? Foto: Arhivă personală

Nicola Peltz a părut să-i înțepe pe David și Victoria Beckham, spunând că soțul ei, Brooklyn, s-a simțit „presat să mulțumească pe toată lumea”, încercând astfel să profeseze în domenii care nu i-au plăcut deloc. 

Nicola Peltz, înțepătură pentru socrii David și Victoria Beckham?

Desigur, tânăra nu a rostit direct numele celor doi, însă a dat de înțeles că aceștia l-ar fi împins de la spate pe Brooklyn să încerce anumite cariere, care nu au fost pe placul lui, probabil chiar cea din industria modelling-ului, spre exemplu.

Nu rata și: Imagini nemaivăzute de la nunta lui Brooklyn Beckham. Victoria, sufletul petrecerii

De asemenea, Nicola a lăsat să se înțeleagă că părinții soțului ei, fostul as al fotbalului David Beckham, în vârstă de 47 de ani, și vedeta pop devenită designer vestimentar Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, ar fi reprezentat indirect unul dintre motivele pentru care Brooklyn a ales să studieze fotografia pentru o perioadă atât lungă, înainte ca tânărul să își urmeze inima și să încerce să-și creeze o carieră de bucătar.

Vorbind pentru Revista Tatler, Nicola, în vârstă de 27 de ani, a spus că Brooklyn a simțit „o presiune imensă pentru a-i mulțumi pe cei din jurul lui în privința carierei, care nu a fost pe placul lui.”

stanga
dreapta
brooklyn nicola1 jpeg
brooklyn nicola3 png
brooklyn beckham nicola peltz FOTO Getty Images
brooklyn beckham nicola peltz FOTO Getty Images
13 brooklyn beckham si nicola peltz 11 jpg jpeg
9 brooklyn beckham si nicola peltz 2 jpg jpeg
brooklyn nicola2 png

Vezi și: Motivul pentru care Brooklyn Beckham și logodnica sa au semnat un contract prenupțial. Averea impresionantă a familiei Nicolei Peltz

Ulterior, tânăra a dezvăluit că soțul ei a apelat la ajutorul tatălui ei, omul de afaceri miliardar Nelson Peltz, pentru câteva sfaturi în privința carierei. 

Brooklyn face lucruri foarte interesante, diverse show-uri, și, de asemenea, și câteva lucruri legate de afaceri...E adorabil. Îl văd cum îl sună pe tatăl meu și îi spune: „Ce părere ai despre asta?” Îmi place să-l privesc învățând de la tatăl meu.”, a mai spus Nicola Peltz, potrivit Mirror.

Probleme în familia Beckham?

Speculațiile potrivit cărora Nicola ar fi făcut referire la „presiunea” venită din partea lui David și Victoria Beckham au apărut și după ce Brooklyn nu i-a urat în mod public mamei lui niciun mesaj de „Ziua Mamei”, interpretându-se că între aceștia ar fi existat divergențe.

Cu toate acestea, Brooklyn a demonstrat mereu că este atașat de părinții săi și că au o relație extrem de apropiată. De asemenea, și soția lui, Nicola, pare că se înțelege de minune cu socrii ei, în special cu Victoria Beckham. Acest lucru nu înseamnă însă că nu ar putea să se mai contrazică pe marginea anumitor subiecte.

Imagini emoționante de la nuntă: Prima poză cu Brooklyn Beckham și soția! Cum și-a schimbat tânărul numele, de dragul Nicolei

După nuntă, Brooklyn și Nicola „au fugit” în SUA

După ce s-au căsătorit în luna aprilie, în cadrul unei petreceri cu fast care a costat 3 milioane de lire, cei doi tineri proaspăt însurăței și-au petrecut luna de miere în Statele Unite, părând să excludă momentan o întoarcere în Marea Britanie.

Fiind întrebată dacă i-ar face plăcere să locuiască în Londra, acolo unde sunt stabiliți David și Victoria, Nicola a declarat că orașul nu este tocmai pe placul ei, însă i-ar plăcea să fie aproape de familie.

Aș spune „Nu”, dar nu se știe niciodată. Îmi place să știu că sunt atât de aproape de familia mea.”, a spus tânăra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
Alexia Eram (6) jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
rita ora
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg