Rețetă delicioasă direct din bucătăria regală! Cum se prepară coronation quiche - se va servi la încoronarea regelui Charles

Au mai rămas mai puțin de trei săptămâni până la încoronarea Regelui Charles al Marii Britanii, iar pregătirile sunt în toi. Click! vă prezintă ultimele detalii despre acest unic eveniment.

Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe 6 mai / sursa FOTO: Twitter
Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe 6 mai / sursa FOTO: Twitter

Pe contul de Twitter al Familiei Regale britanice a fost publicată, luni, o reţetă de „quiche de încoronare”, aleasă „personal” de Charles şi Camilla.

Preparatul oficial al încoronării Regelui Charles, dezvăluit de Palatul Buckingham, se prepară cu spanac, fasole și tarhon. Acest quiche trebuie să fie accesoriul „prânzului mare de încoronare”.

Palatul Buckingham mai transmite, tot pe Twitter, că încoronarea lui Charles îşi propune „să adune vecinii şi comunităţile”, să „sărbătorească încoronarea şi să împărtăşească prietenie, mâncare şi distracţie”, evocă relatarea. Aceleaşi picnicuri uriaşe au punctat Jubileul Reginei Elizabeth II în iunie 2022.

Regele Charles III va fi încoronat pe 6 mai, iar Regatul Unit se pregăteşte să-şi sărbătorească regele timp de trei zile. A doua zi după încoronare vor avea loc mari picnicuri în toată ţara, precum şi un concert la Windsor. Luni, 8 mai, este o sărbătoare excepţională, pentru a continua festivităţile.

Prințul Harry vine la încoranare fără Meghan Markle

Chiar dacă au fost invitați împreună la încoronarea Regelui Charles al III-lea (74 de ani), se pare că doar Prințul Harry (38 de ani) nu va veni însoțit de soția sa, Meghan Markle.

Potrivit fostului majordom al regretatei prințese Diana, Paul Burrell (64 de ani), Meghan Markle (41 de ani) nu va fi „suficient de curajoasă sau de puternică” pentru a participa și a se întâlni cu membrii familiei regale.

Paul Burrell, care a lucrat pentru prințesa Diana timp de peste 10 ani până la moartea ei subită în 1997, a declarat că Prințul Harry va participa la încoronarea tatălui său „singur”, deoarece soția sa, Meghan Markle, nu va fi „suficient de curajoasă sau de puternică” pentru a fi prezentă la ceremonie.

„O să fie incredibil de inconfortabil pentru ei dacă decid să participe, în special pentru Meghan. Sunt pregătiți să înfrunte «muzica»? Eu nu cred că Meghan este suficient de curajoasă sau de puternică pentru a fi acolo, ar trebui să se uite în ochii unei familii pe care «a împins-o sub autobuz».

Dar, cred că Harry ar putea veni singur și probabil i-a spus că nu va putea fi alături de el dacă va participa”, a declarat Paul, potrivit New York Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net