Fii atent la Beckham! Ce l-a pus Victoria să facă în costum de Halloween? Toate femeile sunt în delir

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Chiar dacă sunt de mai bine de două decenii împreună, cele două vedete continuă să se amuze ca în tinerețe. Click! îți arată ce l-a pus cântăreața pe soțul ei să facă de Halloween. Toate femeile sunt în delir.

Fii atent la Beckham! Ce l-a pus Victoria să facă în costum de Halloween?
Fii atent la Beckham! Ce l-a pus Victoria să facă în costum de Halloween?

Vedetele din întreaga lume s-au deghizat în tot felul de personaje pentru Halloween. Probabil că unul dintre cei mai haioși a fost David Beckham.

Fostul fotbalist a așteptat-o pe soția lui îmbrăcat în costumul lui Robert „Bob” Parr, cunoscut și sub numele de Mr. Incredible. Acesta este supererou fictiv care apare într-un film de animație foarte popular produs de Disney/Pixar.

Un fel de supererou este fără îndoială și David Beckham. Nu doar pentru că a fost un mare fotbalist sau pentru că arată trăznet la vârsta de 47 de ani, dar și pentru că și-a așteptat soția gătind.

Da, Victoria s-a lăudat cu faptul că l-a găsit pe David în bucătărie, îmbrăcat în costumul lui Mr. Incredible. Nu ne crezi? Hai să te convingi!

De Halloween, Victoria a fost răsfățată și amuzată de David Beckham 

Celebrul cuplu e împreună încă din 1997, adică de aproximativ 25 de ani. David și Victoria continuă să se amuze ca doi tineri aflați la început de drum. Episodul de Halloween nu e singurul amuzant de anul acesta.

În timpul unei vacanțe în Franța, David Beckham a gustat un pic mai mult vin și s-a pus pe breakdance. Fostul mare fotbalist a dat timpul înapoi și a imitat câteva mișcări clasice de dans. Soția lui a postat apoi imaginile pe internet, publicând și un mesaj amuzant.

„După 25 de ani, David Beckham mi-a arătat viermele”, a scris Victoria pe pagina sa de Instagram, făcând aluzie la mișcarea de dans - „worm”, pe care soțul ei a imitat-o.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net