Cum s-au deghizat Bianca Drăgușanu și Ema Uta de Halloween? Imaginile care i-au încins pe fanii divelor

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Ema Uta, două dintre cele mai sexy vedete din showbizul românesc, n-au dezamăgit deloc atunci când și-au ales costumele de Halloween. Putem spune că blondele chiar au ridicat nivelul cu ocazia acestei sărbători. Cele două vedete au făcut spectacol! Cine a avut o apariție mai provocatoare: Bianca sau Ema? Hai să vedem ipostazele care au încins atmosfera în mediul online.

Bianca Drăgușanu și Ema Uta au făcut show de Halloween. Foto: colaj/Instagram
Bianca Drăgușanu și Ema Uta au făcut show de Halloween. Foto: colaj/Instagram

Vedetele din România n-au ratat șansa de a se costuma pentru petrecerile organizate de Halloween. Cu siguranță, Bianca Drăgușanu și Ema au avut cele mai ravășitoare apariții. Divele și-au surprins fanii cu alegerile personajelor.

Oprim suspansul și vă spunem că Bianca Drăgușanu s-a costumat în personajul Harley Quinn, interpretat recent de superba Margot Robbie în filmul „Suicide Squad”.

Bianca Drăgușanu, apariție electrizantă de Halloween

Bianca Drăgușanu și-a etalat costumul... și formele într-un club de fițe din București, unde a fost organizată o mega petrecere de Halloween.

Blonda a postat imaginile provocatoare pe contul ei de Instagram. Totodată, vedeta a pus și un clip în care imită din plin comportamentul „sărit de pe fix” al personajului din benzile desenate DC Comics, care a fost adus la viață de Margot Robbie în două filme lansate în 2016 și 2021.

Ema Uta nu s-a lăsat mai prejos!. A provocat o „furtună” de Halloween

Nici Ema Uta n-a dezamăgit. După ce la mijlocul lunii a ales să mai dea o șansă iubirii cu Alex Bodi, fugind într-o vacanță exotică în insulele Seychelles, blondina a făcut show de Halloween.

Vedeta a postat o imagine pe contul de Instagram, în care apare în costumul lui Storm - personaj fictiv din benzile desenate Marvel Comics.

Ema Uta n-a intrat încă în echipa X Men, dar cu siguranță a creat o „furtună” pe internet. Imaginea de Hallowen cu personajul Storm (interpretat în trecut de actrița Halle Berry) a primit peste 18.000 de aprecieri în doar câteva ore.

Așadar, cine s-a costumat mai bine: Bianca sau Ema Uta? Ce alegeți: Harley Quinn sau Storm?

Bianca Drăgușanu sau Ema Uta?

Ema Uta și Bianca Drăgușanu, apariții provocatoare de Halloween
Ema Uta și Bianca Drăgușanu, apariții provocatoare de Halloween

Pentru Bianca, petrecerea de Halloween a venit ca o gură de oxigen. Vedeta a fost devastată de durere, după ce medicul Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor, s-a stins din viață miercuri, 26 octombrie, în urma unui tragic accident de motocicletă. 

„A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click!.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png