Imaginea pe care mulți o vor ștearsă! Bianca și Bădălău, într-o vacanță tip luna de miere

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Bădălău au fugit într-o vacanță exotică. Cei doi îndrăgostiți au plecat  tocmai în Thailanda, la un resort de lux, iar diva în vârstă de 40 de ani a publicat o fotografie spectaculoasă cu cei doi. Mai mult, blondina nu a ratat prilejul de pune mâna pe tigru, la propriu.

Impresionată de vacanța exotică pe care o petrece alături de „Prințișorul de la Monato”, Bianca Drăgușanu a invadat mediul online cu multe fotografii și story-uri din călătoria de vis. Admirate de unii, dar criticate de alții, fotografiile în care diva apare într-o ținută sexy lângă un tigru au fost imaginile care au creat cea mai mare agitație printre internauți.

„Știu a leșinat și tigrul când m-a văzut asortată. Iar pentru cei cu hate fuck off, nu erau sedați doar pt <d'aștia> ca mine!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu, alături de Gabi Bădălău la aniversarea Sofiei. Victor Slav, marele absent?

Totodată, blondina a publicat și un filmuleț cu pui de tigru superb.

Vezi și: Gabi Bădălău, zi de naștere spectaculoasă cu Bianca! Prințișorul de la Monato a stat departe de familie

În ciuda tuturor problemelor din ultima perioadă, Bădălău a ignorat „zgomotul” din exterior și a fugit cu Bianca Drăgușanu într-o escapadă de lux. Chiar dacă afaceristul a făcut mai mult pe fotograful în primele zile de vacanță, cei doi îndrăgostiți n-au ezitat să se afișeze și într-o ipostază romantică, ținându-se de mână și privind împreună un apus de soare. 

Bianca Drăgușanu și Bădălău, într-o vacanță exotică

Bianca și Bădălău, imagine romantică din Thailanda. Foto: captură Instagram
Bianca și Bădălău, imagine romantică din Thailanda. Foto: captură Instagram

Astfel de imagini au fost tot mai rare în ultima perioadă pe rețelele de socializare. Motivul? Bădălău se află în plin scandal atât cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, dar și cu părinții și sora sa. Aceștia nu sunt de acord cu relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu.

Vezi și: Epopeea familiei Bădălău! Cum se plânge mama de fiul risipitor + iubirile de-o vară ale lui Gabi „file din poveste”

Vacanța exotică pe care Bădălău și Bianca o petrec în Thailanda a venit cu ocazia zilei de naștere a afaceristului. Cel poreclit „Prințișorul de Monaco” a împlinit 34 de ani și nu a vrut să rateze acest moment special.

Bădălău a decis să plece într-una dintre cele spectaculoase destinații din lume, alături de una dintre cele mai dorite femei din România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Foto: Instagram Bianca Drăgușanu

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net