Bianca Drăgușanu, alături de Gabi Bădălău la aniversarea Sofiei. Victor Slav, marele absent?

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău participă din ce în ce mai des împreună la evenimente, însă de această dată este vorba despre ceva cu totul special. Bianca a organizat o petrecere pentru ziua fiicei sale, Sofia, care a împlinit vârsta de șase ani, iar de aici nu putea să lipsească și Gabi Bădălău. Cei doi s-au distrat și nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună.

Bianca Drăgușanu, alături de iubitul ei. Sau el alături de ea, la ziua Sofiei. Unde era Victor?
Bianca Drăgușanu, alături de iubitul ei. Sau el alături de ea, la ziua Sofiei. Unde era Victor?

Bianca Drăgușanu a organizat ziua fiicei sale pe lacul Snagov, acolo unde a invitat familia și prietenii apropiați. Vedeta a încercat să creeze o atmosferă cât mai plăcută, având activități care i-au captivat atât pe cei mici, cât și pe adulți.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, apariție alături de Victor Slav, la deschiderea noului an școlar

Gabi Bădălău a fost și el prezent, dovadă a faptului că relația celor doi merge din ce în ce mai bine. Cu toții știm de tensiunile dintre Bianca și Gabi, însă se pare că totul a fost dat uitării, iar în fotografiile postate pe rețelele de socializare se poate observa cât de fericiți sunt cei doi. 

Bianca Drăgușanu și Sofia au decis să se asorteze, așa că au purtat rochii de culoare roz, create special pentru acest eveniment, la atelierul pe care blondina îl deține.

Ce observăm este că Victor Slav nu a fost prezent la petrecere. Sau poate nu a apărut în filmulețele de pe Instagram. Nici la el pe profil nu par să fie poze de la ziua Sofiei. Unde a dispărut Victor Slav? Sau oare nu a fost pe lista de invitați? Rămâne de văzut dacă apar poze, totuși, cu el de la marele party de pe malul lacului Herăstrău.

Trecutul amoros al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în 2013 cu Victor Slav, însă la câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, cei doi au divorțat. Aceștia au continuat relația în secret și a apărut rodul iubirii lor, Sofia Natalia. La doi ani de la nașterea fetiței, Bianca și Victor s-au despărțit definitiv.

În 2019, Bianca l-a cunoscut pe Alex Bodi, alături de care s-a căsătorit civil pe 1 august. La nici măcar un an după, cei doi au divorțat, însă a mai urmat o serie de împăcări și despărțiri. Acum, vedeta este împreună cu Gabi Bădălău și pare că este mai fericită ca niciodată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net