Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică în Amsterdam! Sunt asortați din cap până-n picioare

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău continuă așa cum ne-am obișnuit! Cu certuri, împăcări și multe escapade romantice! Cei doi îndrăgostiți și-au făcut bagajele și au pornit într-un city break. Destinația pe care au ales-o: Amsterdam, Olanda! 

Bianca și Gabi s-au asortat din cap până în picioare
Bianca și Gabi s-au asortat din cap până în picioare

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aprximativ doi ani, iar certurile, despărțirile și împăcările frecvente sunt cele care le caracterizează cuplu. Până în prezent, Bianca a susținut de mai multe ori că Bădălău este de domeniul trecutului, însă afaceristul a reușit de fiecare dată să îi reintre în grații să să-i obțină iertarea.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se află într-o scurtă vacanță departe de România. Nu au ales o destinație exotică, cu apă cristalină și multe grade în termometre, ci au preferat un city break în Amsterdam, Olanda.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt îndrăgostiți și de nedespărțit

Bianca s-a fotografiat alături de iubit și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. În imagini, frumoasa vedetă pare să fie cât se poate de fericită, la brațul bărbatului care a cucerit-o. Pentru plimbarea prin centrul orașului Amsterdam, îndrăgostiții au ales să poarte haine asortate și, trebuie să recunoaștem, le stă bine împreună! 

Bianca și Gabi, ceartă monstru din cauza unei petreceri a burlacilor 

În primăvară, Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani, iar Gabi Bădălău a fost cel care a pus la cale o petrecere pe cinste pentru divă. Ar fi scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro pentru întreaga distracție.

Vezi și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit alături de Claudia Pătrășcanu 

La o lună de la eveniment, Gabi Bădălău a pășit însă strâmb și a supărat-o cumplit pe iubita sa, după ce a participat la o petrecere a burlacilor, stropită cu mult alcool și condimentată cu prezențe feminine provocatoare. Deși la acea vreme susținea că afaceristul nu va primi iertarea sa pentru petrecerea respectivă, între timp, Bianca s-a răzgândit și i-a oferit o nouă șansă. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu își dispută custodia copiilor 

Gabi Bădălău continuă războiul cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. Din 2019, afaceristul și cântăreața se luptă pentru custodia copiilor, iar lupta pare să fie departe de final.

În repetate rânduri Claudia l-a acuzat pe Gabi Bădălău de faptul că ar avea un comportament nepotrivit în fața copiilor. În plus, artista este deranjată de faptul că fostul partener de viață pare să fie mai presus de lege.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net