Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro! Incredibil cine era proprietarul banilor

Ultima actualizare:

Viața Biancăi Drăgușanu este demnă de un film de acțiune! Vedeta a avut parte de o întâmplare neobișnuită, în timp ce se afla într-un centru comercial din București.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o sesiune de shopping cu peripeții!
Bianca Drăgușanu a avut parte de o sesiune de shopping cu peripeții!

Ziua de miercuri, 24 august, a început liniștit pentru Bianca Drăgușanu, însă a luat rapid o turnură la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Aflată într-un centru comercial din Băneasa, alături de o bună prietenă, Bianca Drăgușanu a găsit pe jos o punguță care nu conținea doi bani, ci 21.000 de mii de euro!

Prietena vedetei a sunat la Poliție pentru a relata întâmplarea. Nu mică i-a fost mirarea Biancăi atunci când a observat că îl cunoștea pe bărbatul care pierduse suma impresionantă de bani. Alături de miile de euro se afla și un pașaport. Aruncând o simplă privire asupra documentului, Bianca și-a reamintit cine este bărbatul. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, îndrăgostită de un bărbat misterios, în Mykonos? 

Bianca Drăgușanu îl cunoștea pe bărbatul care își pierduse banii 

Bianca l-a cunoscut pe acesta în timpul unui eveniment organizat de către publicația Viva!, cu doar câteva luni în urmă. Atunci, ea a discutat cu el și a aflat că fiica lui este o admiratoare a sa și apreciază foarte mult rochiile pe care diva le creează. În plus, și-ar dori foarte mult, ca în viitor Bianca să îi ofere mici sfaturi de stil! Cât de mică este lumea!

Bianca a povestit totul internauților, pe pagina personală de Instagram, întrucât ne-am obișnuit cu faptul că îi place să-și țină mereu la curent prietenii din mediul online cu ultimile noutăți din viața sa! 

„Din păcate, proprietarul nu și-a recuperat din prima banii, există o procedură legală de respectat. Așa că a așteaptat și el, pentru că nu avea buletinul la el. ”, a declarat Bianca pentru Click!

Vezi și: Imagini interzise cu Bianca Drăgușanu! 

Bianca Drăgușanu are succes cu rochiile pe care le creează, iar cele care își doresc o ținută deosebită au de unde să aleagă. Există modele pentru toate gusturile și buzunarele. Vedeta se ocupă intens și de promovarea acestora, așadar distribuie adesea imagini în care poartă creațiile! 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

image
image
image
image
image
image
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina