Bianca Drăgușanu, îndrăgostită și cu un bărbat misterios în Mykonos!

Focoasei Bianca Drăgușanu pare să îi priască vacanța în Grecia! Bianca se bucură de luxul specific exclusivistei insule elene, Mykonos.

cub bianca dragusanu png
Bianca se bucură de liniștea și discreția exclusivistei insule elene Mykonos

Bianca Drăgușanu nu își uită fanii și postează constant fotografii sau clipuri din exotica insulă din Marea Egee. Un clip publicat joi seara, 11 august, însă, a atras atenția tuturor.

Bianca, romantică precum o adolescentă, se plimbă la malul mării, îniainte de apus, alături de ea fiind un misterios bărbat.

Cine este bărbatul misterios din Mykonos?

Nu a durat mult până au apărut zvonurile legate de identitatea acestuia, mulți fiind de părere că respectivul este chiar Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu dorește să mențină discreția, așa că s-a rezumat la a filma doar umbrele de pe nisipul spălat de valuri, un semn clar că diva este îndrăgostită și că dorește să se bucure de liniștea oferită de insula din Ciclade.

Citește și: Epopeea familiei Bădălău! Cum se plânge mama de fiul risipitor + iubirile de-o vară ale lui Gabi „file din poveste”

Momentan, Bianca se poate bucura de liniște, întrucât Mykonos a fost ferită de incendiile de vegetație apărute în această perioadă în diverse zone ale Greciei, inclusiv prin insule, cum a fost cazul din Thassos.

Totuși, când vrea o atmosferă mai animată, Bianca pare să încingă ea însăși atmosfera din Mykonos într-un asemenea hal, încât le pune foc la inimă celor care îi admiră mișcările de sirenă!

Focoasa divă plonjează în piscina privată a hotelului exclusivist în care e cazată, etalându-și posteriorul perfect rotund și tonifiat, fără nici o vergetură, încât l-ar scoate din minți și pe George Buhnici!

Bianca este într-o vacanță constantă, de la începutul verii

Ce-i drept, Bianca Drăgușanu pare să profite de fiecare zi însorită a verii 2022. De când a început sezonul estival, diva încearcă să petreacă cât mai mult timp în zone însorite, cât mai aproape de mare. Fie că e vorba despre Dubai, Turcia, Grecia sau Mamaia, Bianca Drăgușanu este o prezență exotică în zonele specifice vacanței de vară.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații la adresa socrilor. Ce i-au confiscat părinții lui Bădălău!

Probabil că vedeta își dorește să recupereze din plin timpul irosit în pandemie, când vacanțele păreau doar un vis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
sistem incalzire ghiveci teracota tik tok
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg