Asistenta lui Capatos, cu ochiul vânăt pe Instagram! Și-a oficializat relația cu fiica lui Maharu?

Asistenta lui Capatos, frumoasa artistă Deeix, și-a îngrijorat fanii după ce a apărut pe rețelele de socializare cu ochiul vânăt. Mulți nu au știu ce să creadă și s-au temut ca nu cumva solista să fi fost atacată de vreun iubit. Ei bine Deeix a clarificat în sfârșit situația. 

image
Asistenta lui Capatos, cu ochiul vânăt pe Instagram!

Deeix Andreea este mai puțin cunoscută ca artistă, având în vedere că publicul din România o identifică mai degrabă ca asistentă a lui Capatos, însă orice inițiativă are un început, iar al ei se arată cât se poate de promițător.

Un aspect care a stârnit foarte  multă îngrijorare în rândul fanilor, în ultima vreme, a fost atunci când Deeix a postat o imagine în care părea lovită. Azi, artista a apărut cu ochiul vânăt într-un clip pe Instagram și a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt. 

Se pare că Deeix s-a lovit din greșeală cu microfonul în timpul unui concert, zona respectiva s-a învinețit. 

«Update de la lovitura cu microfonul, s-a învinețit»

Deeix și fiica interlopului Nicu Maharu și-au oficializat relația? 

Bianca Maharu fiica interopului Nicu Maharu s-a afișat de-a lungul timpului cu mai multe domnișoare, dar se pare ca Deeix, artistă muzicală și asistenta lui Capatos, îi luminează viața și îl face sa râdă din răsputeri pe Samyr, așa cum se numește, după ce a început tranziția de gen!

Fiica lui Maharu si Deeix au inceput să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și au fugit dintr-un club din București, fix în inima Constanței, dar se pare că au fost filmați în plină distracție de către camerele emisiunii Neatza de Weekend!

Vizibil  îndrăgostiți, Samyr (Bianca Maharu) și asistenta lui Dan Capatos, frumoasa artistă ce se intituleaza Deeix, erau cu gura până la urechi alături de alte două domnișoare prietene de ale cuplului și nu arătau deloc că ar fi obosit, sau că ar fi întâmpinat peripeții pe traseu!

Aceștia au expus imaginile de mai jos pe conturile de socializare, ba chiar s-au expus și într-un live pe TikTok, din Vama Veche unde Samyr (fiica lui Maharu) și iubita sa, Deeix, au devenit virali!  

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru
Prostituata - prostitutie FOTO Shutterstock
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg