Primele imagini de la priveghiul lui Nicu Maharu. Când şi unde va fi înmormântat

Ultima actualizare:
Nicu Maharu era ţintuit la pat de câteva luni
Nicu Maharu era ţintuit la pat de câteva luni

E jale mare în comuna Ghimpaţi, acolo unde trupul neînsufleţit al lui Nicu Maharu a fost depus. Toţi cei care l-au cunoscut pe Nicolae Molea, pe numele lui real, au venit să-şi ia rămas bun de la el. Supranumit regele petrecerilor, la priveghi, familia a cerut ca lăutarii să-i cânte lui Maharu aşa cum îi plăcea, doar că de data aceasta sala a răsunat de acorduri de jale.

Nicu Maharu a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită relaţiei de 13 ani cu Simona Sensual. Bărbatul era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând. Starea lui de sănătate a început să se deterioreze din 2017.


    Nicu Maharu era ţintuit la pat de câteva luniFoto: arhivă personală
Nicu Maharu era ţintuit la pat de câteva luniFoto: arhivă personală

Atunci, el a suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a paralizat pe partea dreaptă. Ulterior avea să afle că are o tumoră. În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a pierdut lupta cu cancerul, boală care îl ţintuise de mai multe luni la pat.

Lăutarii au cântat melodii de jale la priveghiul lui Nicu Maharu

Vestea tristă a ajuns la urechile prietenilor, care au transmis mesaje de condoleanţe pe pagina lui socializare. ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu să te odihnească în pace. Om cu un caracter frumos”, ”Nu te vom uita niciodată. Respect, Nicu Maharu”. "Ai fost și vei rămâne o legendă! O să rămâi mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să te aibe în paza lui”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje care au curs pe pagina de Facebook. Mulţi dintre ei au vrut să fie alături familiei însoliate şi au bătut drumul până la Ghimpaţi, acolo unde a depus trupul lui Nicu Maharu. La priveghi, pritenii lui Maharu au stat până târziu în noapte, în sala unde a fost depus sicriul răsunând cântece de jale. Tot la Ghimpaţi va avea loc şi înmormântarea. Nicu Maharu va fi condus pe ultimul drum sâmbătă (23 martie), la ora 13.00. El va fi îngropat la cimitirul din comună.

Citeşte şi:   

Nicu Maharu: "O mai combin noaptea pe Simona Sensual"

Nicu Maharu: "Sunt terorizat de Simona Sensual!"

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net