Gabi Bădălău, oprit de poliție pe autostradă și obligat să facă testul antidrog. Copiii au început să urle: „Nu-l arestați pe tata”. Claudia Pătrășcanu a sunat la 112

Ultima actualizare:

O nouă zi, o nouă telenovelă în familia lui Gabi Bădălău, care pare că se află în epicentrul celui mai longeviv proces de divorț din România. El și fosta soție, Claudia Pătrășcanu, s-au separat de ani buni, însă apele nu s-au calmat, așa cum era de așteptat, ci scandalul continuă și chiar se întețește! Războiul dintre ei, însă, s-a mutat pe rețelele de socializare, unde cei doi foști soți își lansează acuzații care mai de care mai dure.

cub gabi Bădălau claudia patrascanu png

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu reușesc să ajungă la o înțelegere pentru a termina odată procesul de divorț început în urmă cu mai bine de trei ani și se pare că nu reușesc să cadă de comun acord nici în privința celor doi copii pe care îi au împreună. Potrivit hotărârii judecătorești, dar și a discuțiilor pe care viitori foști soți le tot poartă de ani de zile, afaceristul are drept de vizitare și poate lua copiii la reședința sa, în weekend-urile hotărâte în prealabil cu mama lor.

Ți-am mai pregătit și: Epopeea familiei Bădălău! Cum se plânge mama de fiul risipitor + iubirile de-o vară ale lui Gabi „file din poveste”

Ajuns la Constanța, acolo unde Claudia Pătrășcanu locuiește, bărbatul a avut parte de un șoc. Povestește cum mama copiiilor lui a început să îl filmeze, fără ca el să fie înștiințat de acest detaliu și, cel mai rău, că a început să fie acuzat de consumul substanțelor interzise, sub a căror influență Claudia susține că s-ar fi aflat în momentul cu pricina. Gabi Bădălău continuă seria destăinuirilor și confirmă faptul că și-a ignorat fosta parteneră, a luat copiii și a plecat către București, pentru a petrece câteva zile în compania fiilor lui.

Claudia Pătrășcanu a pus poliția pe urmele lui Gabi Bădălău. Băieții lor s-au speriat de mama focului

Epopeea nu se termină aici, iar Gabi Bădălău transmite că, pe când se afla în zona stației de taxare, a fost abordat de mai mulți polițiști, care s-au grăbit să îl prindă. Aceștia fusesere înștiințați de către Claudia Pătrășcanu că afaceristul a luat copiii cu forța, în ciuda faptului că a consumat diferite substanțe înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

Tot pentru tine: Bădălău dă cărțile pe față! Cine e femeia care se află în spatele afacerii sale de succes? „Eu am fost cu finanțarea”

Patronul imperiului din Bolintin Vale infirmă toată ipoteza pe care Claudia Pătrășcanu le-a povestit-o oamenilor legii și confirmă că ambele teste la care a fost supus, cel pentru alcool și cel pentru droguri, au afișat valori negative, semn că este curat ca lacrima și nu a consumat nicio substanță considerată interzisă, prin lege. Copiii celor doi au asistat, din păcate, la toate evenimentele și, spune Gabi Bădălău, s-au speriat foarte tare.

Gabi Bădălău, detalii cutremurătoare despre cel mai nou episod din telenovela cu Claudia Pătrășcanu

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă pe ascuns și spunându-mi că sunt foarte foarte obosit, întrebându-mă ce se întâmplă cu mine, de ce am venit drogat să iau copiii. Cu toate astea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoacă și plec împreună cu cei mici.

Pe drum, la taxa de pod, 2 motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 venită din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța, că ea e mama îngrijorată. Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, toate fiind negative.

Ce vreau să menționez este că această „mamă minunată” prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile.

Să nu-l luați pe tati la pușcărie, tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța. Domnii de acolo le-au povestit copiilor cum că mama lor a făcut acest apel la 112. Pentru ce a făcut acest lucru, asta să spuneți dvs. În cele din urmă, am reușit să-i liniștesc pe cei mici și să-i împrietenesc cu domnii agenți.

Nu o să renunț deloc, mă întăresc toate acestea răutăți și dușmănii făcute de acest personaj care cândva mi-a fost soție. Am tăcut, am tot tăcut, dar pentru viitorul și sănătatea copiilor mei nu o să mai tac și o să fac tot ce ține de mine ca ei să trăiască în liniște, pace și armonie”, a dezvăluit afaceristul, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net