Bădălău dă cărțile pe față! Cine e femeia care se află în spatele afacerii sale de succes? „Eu am fost cu finanțarea”

#Exclusiv Click!

Gabi Bădălău a tras lozul câștigător vara aceasta, căci centrul de evenimente pe care îl deține în localitatea Bolintin-Vale, din apropierea orașului București, este noul „hotspot” al nunților de zeci de mii de euro!

În acest sens, l-am contactat pe cunoscutul afacerist, pentru a afla ce se ascunde în spatele unui asemenea business. Și cum rareori vorbește despre investițiile sale, iată că Gabi Bădălău ne-a confirmat, în exclusivitate, că în spatele unui bărbat de succes stă, într-adevăr, o femeie puternică!

La fel de interesant: Gabi Bădălău, „nașul” petrecerilor din București! Și ei s-au căsătorit la el în „Imperiu”

În ceea ce îl privește pe el, însă, nu putem vorbi despre vreo iubită, ci despre sora lui, care pare-se că îi este parteneră de nădejde la capitolul afaceri. Gabi Bădălău este, din punct de vedere financiar, „motorul” întregului centru de evenimente, în timp ce angajații săi sau Sabina, sora lui, se ocupă de celelalte detalii.

Ce se ascunde în spatele unui business de succes? „O întreagă echipă”

Întrebat cât de dificil este să organizezi nunți de cinci stele, în prima vară în care este permis să organizezi evenimente cu un număr nelimitat de persoane, Gabi Bădălău a declarat: „Nu-ți spot pune cât de greu este, pentru că nu mă ocup în mod direct de organizarea evenimentelor.

Te-ar putea interesa și: Ce a fost pus să facă Florin Salam la nunta faraonică din Bolintin Vale! Decolteul Sabinei Bădălău a fost ca un magnet

sabina gabi badalau familie png

Sora mea este cea care se ocupă, cu o întreagă echipă în spate. Avem de la personal ce se ocupă de vânzări, până la marketing, bucătar șef, manager, șefi de sală și tot așa. Referitor la numărul de persoane implicate, diferă, dar la evenimente mari staff-ul poate ajunge până la 100 de persoane. De ce? Sunt implicați inclusiv grădinari și electricieni”.

Ballroom-ul lui Gabi Bădălău, preferatul vedetelor: „Mai urmează”

Mai mult decât atât, se pare că bărbatul, tatăl a doi copii, va avea o vară foarte ocupată. După cum ne-a povestit chiar el, este o perioadă în care evenimentele sunt în toi și nu se desfășoară doar în weekend. Totodată, după ce sora lui, Sabina, Nicole Cherry și Florin dar și Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru au ales locația din afara capitalei pentru ziua cea mare, Gabi Bădălău recunoaște că urmează ca alte vedete să spună „da”, tot în „Imperiul” lui.

„Eu m-am ocupat de finanțarea acestui proiect și mă implic doar în deciziile financiare. Evident, mai sunt cazuri, persoane apropiate care mă mai roagă diverse lucruri. Sora mea se ocupă în detaliu de eveniment și fără o echipă bine sudată în spate nu ai cum să reușești.

Din fericire, avem evenimente de joi până duminică tot anul acesta și, da, mai urmează și alte persoane publice. Repet, eu mă implic în tot ceea ce are legătură cu partea financiară și investițiile”, ne-a mai declarat afaceristul, în închiere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net