Epopeea familiei Bădălău! Cum se plânge mama de fiul risipitor + iubirile de-o vară ale lui Gabi „file din poveste”

Ultima actualizare:

A fost o dată ca în povești, că n-ar fi nu s-ar povesti, un „prinț” cu multă avuție, atât de multă încât toate fetele de oraș roiesc în jurul lui. Dar numai una îi este iubită, anume Bianca Drăgușanu, care e înșelată la ordinea zilei, zic gurile rele, nu o zicem noi, de faimosul nostru „prinț”, anume Gabi Bădălău, cu fete mai mult sau mai puțin cunoscute. Dar asta nu e tot! Nici mama milionarului n-ar fi prea fericită cu odrasla sa, căci Rodica Bădălău se plânge câte-n lună și-n stele că băiatul ei nu-i om de casă și trage mai mult să se distreze. Atracțiile astea, bată-le vina! Vă aducem în prim plan o poveste mai ceva ca cele relatate de Creangă. Citiți mai departe, că treaba e mai încâlcită decât prevede legea.

Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg

Gabi Bădălău, prins cu mâța-n sac!

Așa cum spuneam, Gabriel „file din poveste” este cu adevărat un personaj de maximă audiență și de mare importanță. Băiat de bani gata, cu afaceri moștenite, mai mult sau mai puțin, de la tatăl milionar, de altfel, fost senator PSD, are magnet la femei frumoase, anturaje unul și unul.

Bad boy de oraș, cu cash-ul la purtător, îmbrăcat tot numai de firmă, Gucci, Prada, Versace, cam tot ce se poate în materie de brad-uri, apariții cu ceasuri de sute de mii de euro. Până la urmă, o atracție mai ceva ca actorii de pe Broadway.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații la adresa socrilor. Ce i-au confiscat părinții lui Bădălău!

Gabriel „file din poveste” are doi băieți cu artista Claudia Pătrășcanu, cu care este într-un proces de divorț și custodie de când și-au anunțat despărțirea. De atunci, au curs multe râuri de cerneală și au sărit tastele de la calculator de la atâta scris despre disputele între cei doi foști/actuali soți. Acuzații de infidelitate, dar și că milionarul și-ar neglija cei doi copii, mărturii făcute de celebra cântăreață.

Vezi și: Gabi Bădălău nu reîntregește tabloul de familie! Ce frumoase sunt Sabina și mama sa

Una peste alta, ca în orice poveste cu haz și necaz, mama „prințului” cuceritor vine și ea cu plângeri la adresa fiului risipitor, mai rătăcit așa de fel. Și cum se face, cum nu se face, într-o discuție cu fiica și ginerele ei, Rodica Bădălău se ia cu mâinile de cap și spune că nu știe ce să mai facă în contextul băiatului, care umblă și din floare în floare, că-i place viața, dar și că și-ar neglija cei doi copii. 

Pe adresa redacției pont@click.ro au venit, de nicăieri, două înregistrări în care protagonistă este chiar mama lui Gabriel „file din poveste”, care spune că acesta nu petrece timp suficient cu cei doi copii ai săi și i-ar fi reproșat că stă mai mult cu fiica Biancăi Drăgușanu decât cu proprii copii.

Citește și: Bădălău dă cărțile pe față! Cine e femeia care se află în spatele afacerii sale de succes? „Eu am fost cu finanțarea”

Nu publicăm înregistrările din motive lesne de înțeles, mai ales că doamna Rodica Bădălău era cam supărată. Redăm, însă, câteva fragmente din discuțiile dintre cei trei. Se știe că familia lui Gabi nu o are la suflet pe diva showbiz-ului românesc. „Îmi vine să-l bat, îi spun, mă, băiatule, tu stai cu fii-sa în brațe (n.r. fiica Biancăi Drăgușanu). Ce am putea să facem noi cu Gabi? Nu mai zic despre altceva, despre relațiile lui cu toate astea, mă interesează relația lui cu copiii. Greșesc eu când spun?”, îl întreabă Rodica Bădălău pe Răzvan, soțul fiicei sale.

„Prințul” Gabi nu a vrut să comenteze subiectul, pe motiv că nu-l interesează. Însă noi am contactat-o și pe fosta/actuala soție, Claudia Pătrășcanu, iar furia nopții s-a instalat.

Iată și: Gabi Bădălău, „nașul” petrecerilor din București! Și ei s-au căsătorit la el în „Imperiu”

Claudia Pătrășcanu consideră că cei doi copii nu sunt în siguranță cu Gabi Bădălău!

„Cu cei care-mi fac rău mie și copiilor mei niciodată nu mai vreau împăcare. Ea (n.r Rodica Bădălău) își apăra copilul de 35 ani cu minciuni și șantaje, eu îmi protejez copiii de 5-7 ani și sunt îngrijorată pentru viața lor când sunt in preajma tatălui lor singuri.

Eu lupt cinstit într-o instanța, ei mint cu nerușinare și lungesc procesul cu tot felul de nenorociri pe care le voi demonstra mai curând decât își imaginează toți. Puțin câte puțin. N-am teamă de nimeni și de nimic. Pentru copiii mei și pentru dreptate merg până la infinit.

Eu am căutat liniște, ei război. Am așteptat timp de 3 ani sa mi se facă dreptate pentru tot chinul prin care am trecut și trec, pentru copiii mei care au fost chinuiți pe la psihologi trimiși de tatăl lor și de bunici. Copiii mei sunt expuși la tot felul de situații pe care evit să vorbesc, dar a venit vremea să îmi fac dreptate singură. Într-o instanță în care președintele îți spune: “credeți că eu stau să ma uit pe tot dosarul?”, cum se poate așa ceva? Este vorba de doi minori!

Un tată care nu mai știe ce a făcut cu copiii și dacă mi i-a adus acasă, bunici și toată familia care îmi îndoctrinează copiii împotriva mea și își scot băiatul din toate nenorocirile doar să nu afle țara.

Știm cu toții în ce țara trăim și că banul este la putere, da? Știm că, corupția este tot acolo unde sunt bani și pe nimeni nu interesează cu adevărat viețile oamenilor. Nu există nimic la dosar despre mine ca mamă, se lungește acest divorț așa cum dorește familia Bădălau pentru motive bine cunoscute, căci știu ce au la ușă, dar, din păcate, asta au crescut. Vreau să se încheie și să fiu lăsată să-mi cresc copiii în liniște și să se ia măsuri în privința multor situații delicate care țin de doi minori.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Interesant de urmărit: Bădălău, uite ce-ai pierdut! Picioare lungi, trup de gazelă: Claudia Pătrășcanu a amețit turcii de tot

Gabriel cel prihănit, belele mari și pe partea amoroasă

Ne plac poveștile amoroase, pe cuvânt, mai ales când personaje principale sunt și vedetele noastre, băieții de bani gata, oameni care au lumea la picioare. Nici în cărțile lui Jane Austen n-am găsit așa drame și relații care să ne țină cu sufletul la gură.

După aproape doi ani de relație zbuciumată, fiului fostului senator PSD, Niculae Bădălău, a dat cu nuca în perete! Gabi „file din poveste” se gândea serios la o familie cu Bianca Drăgușanu, ba chiar au vrut să facă și copii, o sarcină existând în acest sens, sarcină la care vedeta a și renunțat din cauza unor probleme de sănătate. Familia lui nu a fost niciodată de acord cu această idilă, motiv pentru care mama afaceristului s-a opus vehement oricărei apariții a divei showbiz-ului românesc în conacul din Bolintin Vale.

Una peste alta, Click! a primit pe adresa redacției pont@click.ro conversații dintre Gabi Bădălău cu alte domnișoare, unele fete de oraș, altele mai puțin cunoscute. Conversațiile sunt cu tatonări, protagoniștii își trimiteau poze și își spuneau cuvinte dulci. Tot afaceristul, care momentan are o idilă cu Bianca Drăgușanu, îi spunea uneia dintre cuceririle sale că se află într-o relație complicată, după ce fata l-a întrebat de ce o abordează.

Redăm o scurtă conversație dintre cele primite. O să numim tânăra în cauza Cristina, pentru a-i proteja identitatea.

Cristina: „Nu înțeleg ce vrei tu de la mine? Ai iubită, parcă! Ești implicat într-o relație, nu? Eu nu sunt ca fetele alea de București, pe care le interesează aventurile?”

Bădălău: „Am o relație complicată și nu vreau să intru în detalii ... Am înțeles, ești îmbrăcată în toate pozele, rar așa ceva, vreau să te cunosc...”.

cub bianca dragusanu gabi badalau png

Au urmat ieșiri prin oraș, iar, ulterior, discuții amoroase, asta în timp ce el se afla în vacanță cu cei doi copii și familia, în Gibraltar. Contactată de Click! pentru un punct de vedere, Bianca Drăgușanu nu a dorit să comenteze subiectul. De altfel, nici Gabi Bădălău nu a dorit să mai discute pe această temă, semn că urmează o despărțire certă, dacă nu și definitivă.

Ce înțelegem din toată tevatura este că Bianca Drăgușanu habar nu avea de încercările disperate ale iubitului ei de a se „cupla la un suc” cu alte domnișoare dornice mai mult sau mai puțin de faimă. Vedeta se află și ea în vacanță, cu mama și fiica sa, în Turcia. 

„Și am încălecat pe o șa și v-am spus povestea așa. Și încălecai pe-o căpșună și vă spusei o minciună. Și am încălecat pe o șa și v-am spus povestea așa. Și încălecai pe-un mărăcine să mă asculte orișicine.  Și-am încălecat pe-o roată și v-am spus povestea toată.”

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net