Gabi Bădălău nu reîntregește tabloul de familie! Ce frumoase sunt Sabina și mama sa

Ultima actualizare:

Sabina Bădălău a postat o imagine de colecție alături de părinții săi, Rodica și baronul local Niculae Bădălău. Gabi Bădălău, însă, nu reîntregește tabloul de familie, așa cum ar fi fost așteptat.

Sabina Bădălău are afacerile în sânge, la fel ca restul familiei, motiv pentru care îl ajută pe fratele său în administrarea centrului de organizare evenimente din Bolintin Vale. Tânăra, o fire foarte discretă, are apariții foarte rare în public, dar atunci când se lasă surprinsă pe undeva ne lasă cu gura căscată!

Nu rata nici: Ce a fost pus să facă Florin Salam la nunta faraonică din Bolintin Vale! Decolteul Sabinei Bădălău a fost ca un magnet

Și are și cu cine să semene! Recent, tânăra a postat o imagine pe rețelele de socializare, unde apare alături de tatăl său, fostul ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Niculae Bădălău, dar și alături de mama sa, Rodica Bădălău. Cele două femei sunt absolut superbe, în ciuda faptului că au stiluri total diferite, iar trăsăturile lor sunt aproape identice, deși există o diferență de vârstă între ele, fiind mamă și fiică.

Sabina Bădălău și mama ei, Rodica, seamănă ca două picături de apă!

Sabina, sora lui Gabi Bădălău a purtat o ținută roz, formată dintr-o rochie elegantă, cu mai multe volane în dreptul decolteului, la care a accesorizat un trandafir în aceeași culoare, pe care și l-a agățat ștrengărește în păr. Tânăra a optat pentru o coafură lejeră, având părul strâns într-un coc și pentru un machiaj de seară, unde accentul a fost pus pe privire.

Vezi și: Sabina, sora lui Bădălău, a strălucit ca o zeiță la nunta lui Salam!

Mama ei, însă, a optat pentru o „little black dress”, oferindu-ne tuturor o lecție de eleganță. Rodica Bădălău a purtat o piesă vestimentară cu mâneci lungi, accesorizând-o cu o brățară cu mai multe rânduri de perle și un colier monocromatic. Mama fraților Bădălău și-a lăsat părul desprins, coafat cu bucle lejere și a ales să se machoeze natural.

Dacă Niculae Bădălău a fost mereu în atenția publicului datorită funcțiilor pe care le-a ocupat de-a lungul timpului, Rodica Bădălău a ales să stea departe de atenția presei. Despre ea se știu puține detalii, printre care faptul că a fost învățătoare, dar apoi a devenit patron al unei firme de construcții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net