Bianca Drăgușanu și fiica, vacanță de lux în Turcia! Cum se distrează Sofia

Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță! Nu alături de Gabi Bădălău, cel alături de care trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi, ci împreună cu Sofia, fiica pe care o are din mariajul cu prezentatorul Victor Slav. 

Bianca Drăgușanu se bucură de vacanță alături de fiica sa, Sofia
Bianca Drăgușanu se bucură de vacanță alături de fiica sa, Sofia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au separat în anul 2014, dar au păstrat o relație amicală de dragul fiicei pe care au împreună. Micuța Sofia petrece timp cu ambii părinți, care îi fac orice poftă.

De data aceasta, Bianca Drăgușanu este cea care a plecat cu fiica sa în vacanță. Desigur, nu a ales o destinație din România, ci o zonă exclusivistă din Turcia, cu hoteluri costisitoare la care nu oricine și-ar permite să se cazeze. Dar, banii nu sunt o problemă pentru diva noastră, iar distracția și relaxarea sunt neprețuite! 

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, îndrăgostiți și de nedespărțit

Se pare că Bianca și fiica Sofia s-au cazat la un hotel de cinci stele pentru care turiștii sunt nevoiți să scoată din buzunare chiar și 4.000 de euro pentru trei nopți de cazare! 

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de reality-show-uri

Bianca Drăgușanu este o femeie împlinită și se mândrește că banii pe care îi are sunt rezultatul muncii proprii și a eforturilor depuse.

Chiar dacă își dorește să-și rotunjească veniturile, Bianca nu este dispusă să mai participe curând la un reality-show de tipul Survivor sau Asia Express. Este de părere că sacrificiile pe care le implică o astfel de emisiune sunt prea mici, iar recompensele financiare oferite participanților, insuficient de stimulante. 

Vezi și: Cât s-a schimbat Bianca Drăgușanu de la debutul în showbiz 

Bianca Drăgușanu formează în prezent un cuplu alături de omul de afaceri Gabi Bădălău. Relația lor este marcată de certuri frecvente, despărțiri cu cântec și împăcări pasionale, însă indiferent de gravitatea conflictelor pe care le au, par să-și găsească mereu drumul unul spre celălalt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub irina margareta nistor png
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg