Gabi Bădălău, într-un veșnic conflict cu fosta soție. Afaceristul lansează noi acuzații grave

Gabi Bădălău vine din nou cu acuzații la adresa fostei soții, Claudia Pătrășcanu, și susține că aceasta nu îi oferă posibilitatea de a pleca în vacanță cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu par să ajungă la un consens
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu par să ajungă la un consens

Deși s-au separat în urmă cu trei ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu încă nu au reușit să divorțeze. O lungă perioadă de timp Gabi Bădălău a fost reținut în declarații, însă problemele pe care le are cu soția sa par să nu îi dea pace.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa foștilor socri 

Gabi Bădălău a declarat pe rețelele de socializare că ultimele 2 săptămâni din august sunt programate pentru vacanța pe care o are cu cei doi copii. Inițial, Claudia nu a fost de acord ca Gabi să petreacă această vacanță cu băieții

,,Ultimele două săptămâni din august e vacanța mea cu băieții...Cum a început teroarea personajului Claudia scandal... Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei aceasta vacanță... după ce am avut ceva de tras, poliție, Protecția Copilului, am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună”, a declarat Gabi Bădălău pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a încercat să-l împiedice pe Gabi Bădălău să plece în vacanță cu fiii

După ce s-a rezolvat problema prin intermediul autorităților, au intervenit alte discuții, care au devenit subiect de ceartă între Claudia și Gabi.

Vezi și: Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei. A cerut ordin de restricție 

,,Nu a vrut să-mi dea procura notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura, și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanței. I s-a respins cererea de anulare...a făcut apel. A înștiințat poliția de frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara... ea tot încearcă să strice vacanța copiilor”, a mai spus Gabi Bădălău.

Aceasta nu este singura problemă de care Gabi Bădălău a avut parte. Luna aceasta a declarat că fosta soție, Claudia Pătrășcanu, l-a acuzat că a consumat substanțe interzise și a trimis poliția după el.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
oana roman si marius elisei
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea