Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei! A cerut ordin de restricție împotriva unui bărbat

Ultima actualizare:

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a întețit în ultima vreme! Claudia Pătrășcanu se teme, mai nou, pentru viața ei și a cerut ordin de restricție împotriva unui bărbat din anturajul afaceristului din Bolintin Vale. 

claudia patrascanu si gabi badalau

E scandal monstru, din nou, între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cântăreața a scos toate armele în procesul de divorț dintre ea și afaceristul din Bolintin Vale. 

Click! a aflat că vedeta tv se teme pentru viața ei și a cerut un ordin de restricție împotriva unui bărbat din anturajul lui Gabi Bădălău.

Iată și: Gabi Bădălău, oprit de poliție pe autostradă și obligat să facă testul antidrog. Copiii au început să urle: „Nu-l arestați pe tata”. Claudia Pătrășcanu a sunat la 112

Bărbatul este chiar omul de bază și șoferul lui Gabi Bădălău, el fiind văzut de multe ori și în preajma Biancăi Drăgușanu, pe post de “codiță” a blondinei, care este actuala iubită a afaceristului. 

Artista a explicat, pentru Click!, de ce anume a cerut acest ordin de protecție, precizând că ar fi fost chiar agresată de omul lui Bădălău. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se chinuie să divorțeze de mai bine de doi ani de zile. Tocmai când se credea că apele s-au liniștit între cei doi, războiul pentru custodia celor doi copii s-a reaprins mai abitir ca niciodată. 

Ups: Claudia Pătrășcanu răbufnește la 3 ani de la începerea divorțului de Gabi Bădălău: «Copiii trăiesc în teroare emoțională»

Zilele acestea, Claudia și Gabi au umplut rețelele de socializare cu acuze și chiar injurii, făcute de ambele părți. Claudia Pătrășcanu a postat înregistrări bombă cu mama afaceristului din Bolintin, practic fosta ei soacră, ponegrindu-și fiul, în timp ce Gabi Bădălău a acuzat-o pe solistă că a pus Poliția pe urmele lui, acuzându-l din nou că ar veni să ia copiii după ce ar fi consumat substanțe interzise.

De altfel, Claudia Patrășcanu a cerut în nenumărate rânduri că milionarul să facă test anti drog din firul de păr.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net