Claudia Pătrășcanu, acuzații la adresa socrilor. Ce i-au confiscat părinții lui Bădălău!

27 iulie 2022 19:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu a publicat în mediul online un apel disperat, în încercarea de a recupera o ființă dragă atât ei, cât și celor doi copii pe care îi are din mariajul cu Gabi Bădălău. Cântăreața și-a acuzat socrii de rea-voință, explicând că au decis în mod intenționat să facă un gest care să o rănească și pe ea și pe copiii ei! Iată despre ce e vorba!

„Este sufletul copiilor mei, sufletul meu.”, și-a început Claudia Pătrășcanu mesajul din mediul online, cerându-le în același timp un sfat urmăritorilor săi. Se pare că familia avea în grijă un câine, pe Aki, pe când Claudia și Gabi Bădălău încă formau un cuplu.

Nu rata: Mama lui Bădălău a izgonit-o din casă pe Pătrășcanu cu copii cu tot: «Au fost momente de disperare»

Claudia Pătrășcanu, acuzații la adresa socrilor ei

Atunci când au început să apară problemele însă, iar Claudia a anunțat separarea de afacerist, se pare că părinții acestuia au decis să „confiște” patrupedul. Cântăreața a explicat că a făcut tot ce este omenește posibil pentru a reuși să îl aducă înapoi, mai ales că băiețeii ei s-au atașat mult de câine, iar acum plâng după el.

Artista le-a transmis socrilor ei, pe această cale, că dacă au făcut acest lucru din răzbunare, nu fac decât să se „răzbune” pe nepoțeii lor, care duc nespus dorul animalului de companie, pe care l-au avut încă de când era pui și avea doar două luni. El și copiii Claudiei au crescut, practic, împreună. 

Vezi și: Claudia Pătrăşcanu, viaţa cu doi copii după divorț. Cum arată o zi obişnuită din existența vedetei

El este Aki. Este sufletul copiilor mei, sufletul meu. L-am cumpărat pentru copiii mei când avea două luni. A fost mare fericire. Un câine bun și deștept....un suflet pe care nu-l pot uita niciodată și pentru care copiii, dar și eu suferim enorm.

Dragi bunici, nu vă răzbunați pe mine ci pe nepoții dumneavoastră! Vă implor pe toate căile de comunicare, deoarece m-ați blocat, să vă uitați adânc în ochii acestor copii care își doresc prietenul lângă ei.”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul personal.

Claudia susține că animalul a fost luat din răzbunare, iar acum e ținut în condiții precare

Cântăreața a explicat că în prezent câinele nu este la fel de bine îngrijit și că nici nu îi se oferă atenție sau dragoste. Aceasta a dezvăluit că patrupedul ar sta închis „după gratii”, în curtea socrilor ei, și că ar fi tratat mai rău decât „un maidanez.”

Iată și: Claudia Pătrășcanu, gest superb pentru familia Bădălău: «Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla»

Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copii, plângând, să ne fie dat acest suflet, dar nici măcar atât. Nici măcar pentru copii și lacrimile lor din ochi?!

Sunt zile când copiii plâng după el, zile când insist să-mi fie dat înapoi pentru copii. Nici Aki nu este fericit fără copii. Dacă ar fi cu noi, l-aș ține liber în curte, nu îngrădit de 3 ani, deși există o curte de 1500 mp.

Akiță face parte din mine și copiii mei. Este familia mea și nu mă las până nu-l aduc acasă. Este ținut mai rău decât un maidanez. Nu mai are iubire, nu-i mai vede pe copii și nimeni nu se joacă cu el. E doar un suflet și mi se rupe inima pentru el.

N-am nevoie de nimic altceva, ci doar îmi doresc să-l avem pe Aki înapoi. Copiii spun mereu ca le este milă de Aki că este închis și-l vor aici, acasă. Ce aș putea face? Unde să mă adresez? E nedrept. Îl vrem înapoi, liber în curte, nu închis după gratii de 3 ani.”, a continuat Claudia Pătrășcanu în mesajul ei.

De-a lungul timpului, Claudia Pătrășcanu a avut conflicte puternice și cu socrii ei, după ce a anunțat despărțirea de cel care îi este încă soț în acte, Gabi Bădălău. Procesul de divorț dintre cei doi nu a fost finalizat nici acum, la ani buni de la separare, iar cei doi s-au tot contrat în privința custodiei celor doi băieței pe care îi au împreună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe din click.ro